מסעדת אנגוס המלצת השבוע
במסעדות אנגוס, כל חובבי בשר וקרניבורים ייהנו מחווית בשרים ייחודית ובלעדית, החל ממנות הפתיחה הבשריות, למנות העיקריות.
יודעי דבר בתחום הבשר, נתחי זן אנגוס – נתחים נכבדים באיכויות נדירות. היישר מחוות הגידול בצפון, לרשת המסעדות שבבעלות משפחת דבאח. כל נתחי הבשר השלמים והמיושנים מטופלים על ידי משפחת דבאח – מסורת של מגדלי בקר מהגליל, וקצבים כבר 3 דורות. ולמי שטרם מעודכן, דבאח ספק הבשרים הגדול בישראל, חולש על 60% מכלל תעשיית הבשר המקומית בארץ.

מסעדות, רשת קצביות, וסופר תפריט עסיסי, שכל קרניבור מקפידי תפריט הפלאו, וחובבי בשר מביני דבר, לא יכולים להרשות לעצמם להחמיץ.
גלוי נאות, אוגוסט 2015 פתיחת סניף מסעדת אנגוס, במרחב דבאח עין המפרץ, אנחנו בין הראשונים שמגיעים ליהנות מהסטקים והבשרים על האש, של המסעדה החדשה, לאחר שנים של געגועים לטעם הבשרים בדרום אמריקה. במסעדת אנגוס עין המפרץ הרגשנו בבית, זה אכן היה הכי קרוב שאפשר לבשרים הנודעים בטעמם ביבשת.
אוגוסט 2019 הפעם אני מוזמנת לבקר ולסקר בסניף התל אביבי הנושק לחיינו במרכז. עברו שנים, מאז פתיחת המסעדה הראשונה בבעלות דאבח, מסתבר שהטעמים וההגשה המרשימה רק השתבחו כמו יין, מאז פתיחת הסניף הראשון לפני 4 שנים בדיוק.
מגוון מנות פתיחה, אנחנו בחרנו במנות המעולות הללו: מנת הטליאטה, ומנת הכנפיים של אנגוס.


מנות פתיחה רבות ונוספות לבחירתכם: עראיס, צ׳וריסו טלה, פטריות בחמאת תבלינים, קדירת זנב שור בבישול ארוך, קרפצ׳יו פילה בקר, ירושלמי על הפלאנצ׳ה, סלט פנצנלה ועוד.
מגווון סלטי ירקות טריים וטעימים, כפתיחה או תוספת לסטייקים של אנגוס. בגזרת המנות העיקריות הכל על פי משקל הנתח:
סינטה מבשר אנגוס מיושן, אנטריקוט בשרֿֿ עם נימי שומן, שנמסו בזמן הצלייה ולכן מעניקים לנתח טעם בשר עשיר. נתח פילה מובחר במיוחד, רך ונימוך, עסיסי וכמעט ללא שומן. שייטל מובחר, פריים ריב, טומהוק פריים ריב בחיתוך אוסטרלי על צלע בקר שלמה. ניו יורק קאט סינטה עם עצם וטעם עשיר, נתח רך בטעם עשיר ועמוק. פורטר האוס סינטה ופילה על העצם.
נתח קצבים, מלא עוצמה וטעמים בשרניים, אסור לפספס!
צלעות טלה גן עדן לקרניבורים, חובה לחובבי הז'אנר, בשר עם טעמי כבש עמוקים.

כל נתח שתבחרו מהתפריט הוא נתח רך, בטעם עשיר ועסיסי במיוחד!
למנות ענק! חגיגה של מגוון בשרים ונתחים: מיקס אנגוס, פרימיום מיקס אנגוס.
רקע:
אנגוס, רשת מסעדות הבשר המפורסמת מהצפון, מגדלת עגלים מזן אנגוס והטלאים גדלים בתנאי מרעה טבעי. נתחי הבשר הם מזן אנגוס שמקורו בסקוטלנד הידוע באיכותו הגבוהה. הנתחים מגיעים שלמים ומיושנים למסעדות לאחר שיושן בתנאים אופטימליים, על ידי הקצב הראשי של הרשת. רשת אנגוס השייכת לפאדי דאבח –ממשפחת דאבח בעלת המוניטין בתחום גידולי בקר, אימפרייה של בשר אשר החלה בדיר אל אסד בגליל. כבר מעל 60 שנה.

רגע, לפני שאתם מתקשרים להזמין, לא לשכוח להכין מקום בבטן לכנפה הכי טעים שאכלתי, מתכון הבית, עם גבינת עיזים אורגנית גלילית משובחת!

רשת המסעדות מונה כיום 4 סניפים:
תל אביב – רחוב הארבעה.
כפר סבא – מתחם G
צומת מגדל – כנרת, מתחם ויטנייה (כביש 90)
מתחם עין המפרץ – כביש עכו נהריה
חנויות המפעל וקצביות מוכרות להכנה בבית בשר טרי ומשובח: כרמיאל, טירה- מול הכניסה לכוכב יאיר,תל אביב- קצביית בוטיק ברחוב הארבעה, גן שמואל.

לדף הפייסבוק" אנגוס בשרים – Angus