מתכון מנצח: נתח בשר אנטריקוט שלם. להרגיש שאתם אוכלים ארוחת גורמה בדרום אמריקה והעצם רק קניתם נתח מושלם מהקצב של יינות ביתן והמתכון של השף המוכשר צ׳רלי פדידה, מתכון לארוחת חג מושלמת! מתכון קל וטעים שיגרוף מחמאות מכל האורחים, ריחות משכרים, וזיכרון לעוד…
מתכון משפחתי (6 סועדים) להכנת נתח אנטריקוט בשלמותו, צרוב בפלנצ׳ה צלוי בתנור ועשבי תיבול טריים.
עבור הבשר ולפי המלצת השף רכשתי מהקצב של יינות ביתן
1 גוש אנטריקוט כ 6 עצמות
מצרכים למרינדה:
10 שיני שום קצוצות גס, חצי צרור פטרוזיליה קצוצה גס, חצי צרור כוסברה קצוץ גס, חצי צרור נענע מופרד לעלים מהגבעול, 3 ענפי רוזמרין מופרדים מהגבעול וקצוצים, 6 ענפי טימין טרי, 2 כפות זרעי כוסברה גרוסה, 1 ס״מ של זנגביל קלוף וחתוך לקוביות קטנות מאות או מגורר בפומפייה, חצי כוס שמן זית, רבע כוס חומץ1 כף סוכר, פלפל שחור טחון טרי, מלח ים לפי הצורך.
אופן הכנת המרינדה והבשר: מערבבים את כל המצרכים ומורחים על הבשר תוך כדי עיסוי ומניחים על מגש אפייה.
מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות ומכניסים את הנתח ל 60 דקות.
איך יודעים מתי הנתח כבר מוכן? שטמפרטורה הפנימית של הבשר מגיעה ל 60 עד 65 חשוב לבדוק עם טרמומטר
בתיאבון! למתכונים נוספים של השף צ'רלי פדידה שף יינות ביתן לחצו