מתכון לקציצת סלק
מתכון טבעוני… אפולי קרנבורים כמוני יתענגו על המתכון הטבעוני הזה. פשוט טעים, ממכר, בריא, וקל להכנה. מתכון שאכלתי במסעדת שורשים אשר ממוקמת באזור התעשייה של טירת הכרמל. בתוך בנין ובו מפעל הסנדלים של המותג הבינלאומי שורש- sours ,כך שבהחלט תרוויחו 'שתי צפורים במכה אחת'
ארוח במסעדת גורמה לצד שופינג של ציוד טיולים ספורט, ומגוון סנדלי איכות נוחות ובאחריות עם פטנט רשום לכל המשפחה.
מתכון באדיבות השף מריאנו חוסוביק
החמרים הנדרשים
קילו סלק מגורד
100 גרם בצל צוץ
100 גרם שקדים קצוצים
50 גרם טחינה גולמית
4 כפות קמח חומוס
אופן הכנה
לערבב הכל יחד, כדאי לתת לתערובת הסופית לנוח בקערה כ-20 דקות על לגילגול הקציצות, כך מאפשר לנוזלי הסלק לצאת ולהתערבב לעיסה (ככה קל יותר לגלגל לקציצות)
להכניס לתנור לעשרים דקות
להגיש שכמעל טחינה מוכנה עם עשבי תיבול.
מעדן!! ההמלצה שלי סיור במפעל שורש לצד ארוחת גורמה אצל השף הרוסי מריאנו חוסוביק
שורשים- בריאות עם טעם, בניהולו של סלווה ארקין ר"ח התנופה 7, אזור התעשיה -טירת הכרמל
טל 074-7033763 facebook.com/shorasheemshorasheem.co.il
4 תגובות
מעדן… תודה על המתכון
שמחה מאוד, כדאי שתכנסי למסעדה בביקורך באזור, ולחנות המפעל של שורש חובה!!
משהו יכול לומר בבקשה על כמה מעלות
200 -180 מעלות תלויי בתנור…
סגור לתגובות.