אין כמו ארטיק בקיץ ואם כבר אוכלים ארטיק מתוק אז שיהיה גם בריא ממיץ פירות ויוגורט.
קבלו מתכון מהיר וקל להכנת קרטיבים בשלוש שכבות, שילוב של מיצים ויוגורט באדיבות חב׳ פרימור יצרנית מיצים טבעיים. ניסיתי והופתעתי מהתוצאה והטעם המעולה!
המצרכים (לכ-30 יחידות מנות קטנות):
1 בקבוק מיץ פרימור תפוזים 100% סחוט טרי (1 ליטר)
1 בקבוק משקה פרימור לימון עם נענע (1 ליטר)
1 מיכל יוגורט בטעם טבעי מעודן (אחוז השומן לבחירתכם)
30 כוסות קרטון חד פעמיות קטנות לשתיית קפה שחור או "תבנית ייעודית" להכנת ארטיקים
30 מקלות ארטיק/שיפודים עבים/צ'ופסטיקס
אופציונאלי: מגוון פירות העונה לבחירה
אופן ההכנה:
1. ממלאים שליש כוס/כלי במיץ הנבחר עבור השכבה התחתונה ומכניסים להקפאה של כשעה.
2. ממלאים שליש במיץ הנוסף, מכניסים פנימה את המקלות ומחזירים להקפאה.
3. לסיום, ממלאים שכבה עליונה ואחרונה ביוגורט ומקפיאים עד ההגשה.
4. למשתמשים בכוסות קרטון (פטנט מדליק, הכוס שומרת על תחתית "ישרה" ומקלה את מלאכת הוצאת הארטיקים), לפני ההגשה גוזרים קלות את לשונית הכוס וקורעים עד לחילוץ מלא של הארטיק (קלי קלות).
5. אם שלבי ההקפאה הרבים מסבכים אתכם, בחרו מיץ אחד ושלבו עם שכבת יוגורט בלבד.
6. ניתן להוסיף פנימה חתיכות פרי כגון: דובדבנים טריים ללא גלעין, קוביות מנגו או אננס טרי.