"טעם הטבע" מתקיים זה השנה הרביעית במתחם הגדול של משתלות יגור (בכניסה לקיבוץ יגור). זהו אחד מאירועי התבלין הגדולים ביותר בארץ , עם השנים הפך גם לפסטיבל קולינרי מעורך מאוד המציג את מיטב שילובי התבלינים במטבח הישראלי המקומי.
פסטיבל "טעם הטבע ה-4", אירוע שכולו טעמים, ניחוחות וצבעים, יחל ב- 20.3 וימשך כתשעה ימים.
במסגרת הפסטיבל ביום שבת ה- 22.3 , ייערכו במקום סדנאות בישול לילדים ויוקם בשטח המשתלות מאהל דרוזי גדול שבתוכו תתקיים פעילות מיוחדת של אפיית מצות לפני חג הפסח.
בשבת ה- 29.3, יגיע שיאו של הפסטיבל, כאשר השף המוערך גיל חובב יקיים שתי סדנאות בישול (11:00 ו-13:00) במטבח הנייד שיוקם במתחם. סדנאות השף יהיו בהשתתפות הקהל והכניסה אליהן תהיה ללא עלות.
* במהלך הפסטיבל תנתן הנחה של 40% אחוז על כל צמחי התבלין במתחם משתלת יגור.