הגיע הזמן למרק גריסים ופטריות

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp
מתכון למרק-גריסים-ופטריות, חלי ממן

באדיבות חלי ממן, קבלו מתכון מדויק בזמן, החל לרדת גשם, מזג האוויר כבר מסמן סתיו זה בדיוק הזמן המושלם להכנה ובוודאי יתרון  משמעותי חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא

5  מנות, מנה= מנת פחמימה הצעה מפתה ולא מוסיפה משקל…….

המצרכים הנדרשים למרק גריסים ופטריות:
 • סלסלת פטריות שמפניון
3-4 פטריות פורטבלו
2 שיני שום קצוצות
1 בצל בינוני חתוך דק
1/2 כוס גריסי פנינה ( 100 גרם לפני בישול)
3 גבעולי פטרוזיליה עם עלים
1 כף שמן
1 כפית מלח, פלפל שחור גרוס, כמון
6 כוסות מים

אופן הכנת מרק גריסים ופטריות :

  • פורסים את הפטריות לפרוסות דקות
    • מחממים סיר גדול עם כף שמן על להבה גבוהה ומטגנים את הבצל למשך 2-3 דקות.
    •  מוסיפים את השום הקצוץ ומערבבים, מוסיפים את הפטריות והמלח ובוחשים מעט.
    •  מטגנים את הפטריות למשך 5-7 דקות כאשר מידי פעם מערבבים מעט.
    • מוסיפים לסיר את גריסי הפנינה. יוצקים פנימה 6 כוסות מים ובוחשים.
    • מתבלים בפלפל שחור וכמון ומערבבים.
    •  מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. מוסיפים את 3 גבעולי הפטרוזיליה מעבירים את הסיר ללהבה בינונית נמוכה ומבשלים עד שהגריסים רכים מספיק, כשעה. מומלץ לבחוש תוך כדי הבישול.
    •  ניתן לתקן תיבול בסיום הבישול.

בתיאבון!

להמלצות על מתכונים נוספים לחצו

הצטרפו אלי לפייסבוק, ועקבו גם באינסטגראם כי עשרות אלפי מנויים חברים ונהנים. כבר מעל 10 שנים

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

הצטרפו עכשיו
לקבלת המלצות והטבות ישירות למייל

מתעניינים בקשר ישיר וקבוע?... הצטרפו גם לאינסטגרם!

פוסטים אחרונים