באדיבות חלי ממן, קבלו מתכון מדויק בזמן, החל לרדת גשם, מזג האוויר כבר מסמן סתיו זה בדיוק הזמן המושלם להכנה ובוודאי יתרון משמעותי חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא
5 מנות, מנה= מנת פחמימה הצעה מפתה ולא מוסיפה משקל…….
המצרכים הנדרשים למרק גריסים ופטריות:
• סלסלת פטריות שמפניון
3-4 פטריות פורטבלו
2 שיני שום קצוצות
1 בצל בינוני חתוך דק
1/2 כוס גריסי פנינה ( 100 גרם לפני בישול)
3 גבעולי פטרוזיליה עם עלים
1 כף שמן
1 כפית מלח, פלפל שחור גרוס, כמון
6 כוסות מים
אופן הכנת מרק גריסים ופטריות :
- פורסים את הפטריות לפרוסות דקות
• מחממים סיר גדול עם כף שמן על להבה גבוהה ומטגנים את הבצל למשך 2-3 דקות.
• מוסיפים את השום הקצוץ ומערבבים, מוסיפים את הפטריות והמלח ובוחשים מעט.
• מטגנים את הפטריות למשך 5-7 דקות כאשר מידי פעם מערבבים מעט.
• מוסיפים לסיר את גריסי הפנינה. יוצקים פנימה 6 כוסות מים ובוחשים.
• מתבלים בפלפל שחור וכמון ומערבבים.
• מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. מוסיפים את 3 גבעולי הפטרוזיליה מעבירים את הסיר ללהבה בינונית נמוכה ומבשלים עד שהגריסים רכים מספיק, כשעה. מומלץ לבחוש תוך כדי הבישול.
• ניתן לתקן תיבול בסיום הבישול.
בתיאבון!
להמלצות על מתכונים נוספים לחצו
הצטרפו אלי לפייסבוק, ועקבו גם באינסטגראם כי עשרות אלפי מנויים חברים ונהנים. כבר מעל 10 שנים