אוכל קדימה אוכל. כנס המסעדנות ה-9

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp
כנס המסעדנות ה9 בישראל, קולינריה, המלצה של רות

כנס המסעדנות ה-9 של ישראל יוצא לדרך היום בסימן מסעדנות בעת מלחמה ותמיכה במסעדנים מדרום ועד צפון

31.03.24 | מלון דיוויד אינטרקונטיננטל, תל אביב

המלחמה הביאה עימה התמודדויות אינסופיות לענף המסעדנות, בייחוד אצל מסעדני העוטף והצפון אבל גם אצל המסעדנים במרכז הארץ. 

הכנס חושף את הקשיים הללו, כדי להפגין תמיכה בענף המסעדנות, ולהביע הוקרה לאלה שסייעו ולאתגרים בענף המסעדנות בשנה שכזו ובכלל.

במסגרת הכנס יתקיים מתחם מיוחד לחקלאי ויצרני הדרום והצפון, יוענקו פרסים בשלל קטגוריות וידברו בין היתר גם השפים המובילים במדינה שקיבלו פרסים בינלאומיים דווקא בשנה כזו (שף יוסי שטרית, שף אסף גרניט, שף רז רהב ועוד).  הכנס בהנחיית נדב בורנשטיין וריטה גולדשטיין.

כנס המסעדנות של ישראל, הכנס הגדול והמקצועי בישראל המיועד לבכירים ומקבלי החלטות בענף המסעדנות, חוזר זאת השנה התשיעית.

הכנס שהפך למוקד הקולינריה הישראלית, יעלה על הבמה את הדוברים החשובים בתעשייה, אלו אשר יציגו את הנושאים החשובים:

כיצד מתמודדים בענף המסעדנות בעת מלחמה, הקשיים, ההתמודדות וכל מה שמביאה איתה התקופה האחרונה.

לאור מאורעות אוקטובר 23 נקדיש את הכנס למסעדנות בעת מלחמה, נתמוך במסעדני העוטף, מדרום ועד צפון ונדון בהתמודדות האין סופית  של קשיי המסעדנות בימים אלו ועוד.

בין הפאנלים הבולטים שיתקיימו במליאת הכנס:

  • פאנל “חרבות ברזל 2024 – המלחמה האמיתית של המסעדנים” – מסעדנים מובילים יחד עם אנשי מקצוע מדברים על המלחמה והשלכותיה בהשתתפות אור שוקרון (שף קונדיטורית – Oryosss מהעוטף) ועינם אבישי (מסעדן ובעלים “דג על הדן” בקיבוץ דן)
  • פאנל “דווקא השנה! זוכי 2024 בפרסים בינלאומיים” – משתתפי הפאנל : שף יוסי שטרית, שף אסף גרניט, שף רז רהב, שפית שיראל ברגר והשף תומר טל.
  • בסיום הפאנל יעניקו השפים את הפרסים לזוכים במסגרת טקס פרסי המסעדנות, בין הזוכים: מסעדת בית תאילנדי (בקטגוריית מוסד קולינרי), האחים דוקטור (בקטגוריית גיבורי מלחמה) ועו”ד עמית גרוס (בקטגוריית שרותים נלווים למסעדות) ועוד…

במסגרת הכנס יתקיים השנה מתחם מיוחד לחקלאי ויצרני העוטף והצפון שקיבלו ביתן במתחם ללא עלות במטרה להגיע ולהציג את מרכולתם לשלל השפים והמסעדנים שיהיו באירוע.

בין המשתתפים: מבשלת בירה ISIS ממושב דקל בדרום, “פשוט טבעי” – משפחה של חקלאים מהצפון הרחוק שמפונים מביתם, בית בד שער הנגב – יצרני שמן זית ודבש מהדרום, גרופר משקאות שהמפעל שלהם בקיבוץ דפנה שבצפון פונה.

הכנס יעסוק בין היתר בחדשנות בתחום  כמו: החומוסייר, מיזם פוד-טק מבית שטראוס, עם מכונת החומוס שמייצרת חומוס טרי, טעים וטבעי בלחיצת כפתור. וגם: Beyond Oil –  שמן בריא יותר, טעים יותר וירוק יותר .

בכנס צפויים להשתתף יותר כ-1,200 בכירים ומקבלי החלטות מתחום המסעדנות וביניהם בעלי מסעדות, שפים, בכירים בענף המזון והמלונאות, בתי קפה, ברים ורשתות, זכיינים, מנהלי רכש בתחום המסעדנות והמלונאות, בעלי בתי מלון ואולמות אירועים, בכירים מתעשיית מטבחי הענק, מנהלי מטבח מוסדי ועוד מקבלי החלטות בתחום.

בין הדוברים הבולטים בכנס: שף יוסי שטרית, שף רז רהב, שף תומר טל, ערן יעקב – ראש רשות המיסים לשעבר, ירון גינדי – נשיא לשכת יועצי המס, אור שוקרון – שף קונדיטורית , יקי כביר-  מסעדן ואיש עסקים.

בין הנושאים שידונו בכנס – עובדים, עובדים, עובדים, אין פלסטינים, מי יעבוד?; פיצויי הממשלה לא מספיקים, מה עושים?; מצב הזכיינות בישראל ; חדשנות מול שמרנות שיווק דיגיטלי ברשתות חברתיות ; איך נכון לשווק מסעדה ? ; FOODTECH – שוס או פלופ? לאן ישראל הולכת? ; השקעה ממשלתית במסעדנות ותעשיית המזון ; קניינות ורכש משותף ; ייעוץ חיצוני– עסקי, קולינרי ושיווקי; תעשיית המשלוחים הצומחת, פוגעת \תורמת למסעדות; ה”אני מאמין” ממיטב השפים המצליחים בארץ!; לראות את המטבח הישראלי מבחוץ; השראה בינלאומית; טרנדים 2024; מה היא חווית לקוח?

כנס המסעדנות ה-9

יום ראשון – 31.03.2024

08:00-15:00

מלון דיוויד אינטרקונטיננטל

תל אביב

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

הצטרפו עכשיו
לקבלת המלצות והטבות ישירות למייל

מתעניינים בקשר ישיר וקבוע?... הצטרפו גם לאינסטגרם!

פוסטים אחרונים