גלילי חציל במילוי בשר וצנוברים שאתם פשוט חייבים להכין!!!
טעם מושלם וההגשה פשוט מהממת. חצילים זה החיים!!! מטורפת על חצילים בכל צורה ובכל צבע.
טאפאס ביס עם בשר. מתאים גם למנות פתיחה בארוח. קל קל קל?
להגיש עם כוסברה קצוצה וטחינה… חוסל לפני שהספקתי לצלם 🙂
הקליקו לצפייה בסרטון להכנת גלילוני החציל המושלמים שלי.
3-4 חצילים לפרוסות דקות
למילוי?
1/2 קג בשר טחון (לוודא שאין נוזלים)
1 בצל קטן קצוץ דק דק
1 עגבניה קטנה קצוצה דק דק
כוסברה קצוצה
2-3 כפות גדושות של צנוברים
1 כפית שטוחה מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית כמון
1/2 כפית בהרט
1 כפית פפריקה מתוקה
2 שום כתוש
לחתוך רצועות דקות של החציל ולהניח על נייר אפייה עם מלח וזיגוג שמן זית. לתנור עד להתרככות (להזהר שלא ישרף מדי-החציל נשאר בהיר)
?לערבב את כל המרכיבים של התערובת.
?להניח לאורך כל עלה חציל מעט מהתערובת ולהדק היטב לחציל. להניח בתבנית-למרוח שמן זית בחלק העליון ולפזר שומשום.
?לתנור בחום של 150-160 מעלות (החלק העליון נצרב-אפשר לסיים עם גריל). במידה ונוצרו נוזלים רבים בתבנית- ניתן להוציא את הנוזלים מהתבנית במהלך הבישול.
להגיש עם כוסברה קצוצה וטחינה. יאמי.. תהנו?
מחכה לתיוגים ולתמונות המהממות של הגלילונים שלכן.ם ?
שלכם “לימור עוזרי- food&colors” כתבת מדור האוכל, ב 106il מגזין הלייף סטייל. food@colors