מתכון אוסובוקו על העצם במילוי שום ומרינדת עשבי תיבול

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp
WhatsApp Image 2023-05-30 at 15.38.19 (1)

מתכון לאוסובוקו על העצם במילוי שום ובמרינדת עשבי תיבול ושמן זית.

הכל התחיל שהנתח הזה הסתכל עלי שהגעתי לקצבית שלי. ישר פנטזתי מה מכינה ואיך מגישה אותו לשולחן. המרינדה הכי פשוטה שיש.. בשר טוב לא צריך הרבה קשקושים וקישוטים. וההפתעה הכי מטורפת היא שיני השום שהוטמנו בתוך נתח הבשר ומקבלים את כל השומניות והעסיסיות. יאמי. יאלה קניתם?!!

לחצו לסרטון הכנה של המתכון

2.5 ק”ג אוסובוקו על העצם
למרינדה:

1/2 כוס שמן זית

1 כף פלפל שחור גרוס

1/2 כפית מלח

2-3 שיני שום כתושות

2 כפות גדושות של טימין קצוץ ועלי זעתר

לכיסוי הבשר: 3-4 עלי רוזמרין, נייר אפייה ונייר כסף.

 

מתכון קל קל קל

לבצע חורים בבשר ו”להחביא” שיני שום במקומות שונים (הטעם מטורף) .

לצרוב את הנתח במחבת עם שני זית בכל הצדדים (לסגור היטב את הבשר).

לעטוף את האוסובוקו והעצם במרינדה ולעשות עיסוי טוב טוב .

לעטוף בעלי הרוזמרין ולאחר מכן לסגור עם נייר אפייה ונייר כסף (כולל את העצם!!) .

לתנור לחום 160 מעלות למשך 3-4 שעות.

להעביר את הבשר עם כל הרוטב לתבנית ולחתוך לפרוסות דקות ועסיסיות.

הבשר יוצא רך עשיר ועסיסי והטעם של שיני השום פשוט מושלם!! ו… לא לשכוח לטבול את הבשר ברוטב.

שלכם “לימור עוזרי- food&colors”

 

כתבת מדור האוכל, ב 106il מגזין הלייף סטייל. food@colors

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

הצטרפו עכשיו
לקבלת המלצות והטבות ישירות למייל

מתעניינים בקשר ישיר וקבוע?... הצטרפו גם לאינסטגרם!

פוסטים אחרונים