מתכון תפוחי אדמה קראנצ’ ברוטב מיונית קר

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

תפו”א קראנצ’ ברוטב מיונת קר מושלם.

מנה פשוט מטורפת וטעימה אשששש!!! מפתיעה. מעניינת. מרגשת ובאמת באמת שחייבים להכין אותה.

אההה…  “מיונת” – שילוב של מיונז ושמנת 🙂

אני אוהבת לארח ובד”כ זה ממש מהרגע להרגע ולכן… חייבת (!!) מתכונים קלים ומהירים אבל מרשימים וטעימים. המתכון הזה הוא אחד המתכונים הכי שווים לתפוחי אדמה (מבטיחה).

אני (למען האמת) לא יכולה לסבול שמיר (!!!) אבל במנה הזו הדמיון שלי נאחז בשמיר ולא יכולתי להמנע מלנסות להכין בפעם הראשונה מנה עם “שמיר”.

והאמת – מתנצלת בפני השמיר ומבטיחה שאנסה להכין אתו עוד מתכונים !!

יאלה מתחילים…

4 -5 תפוחי אדמה

לרוטב:
2 כפות מיונז
1 כפית גדושה חרדל דיז’ון
3 כפות שמנת מתוקה
1/2 כפית מלח
1 כפית שטוחה צ’ילי
שמיר קצוץ
1/2 כפית גרידת לימון
1 כף לימון סחוט

לבשל במים חמים את תפוחי האדמה עם הקליפה. בסיום הבישול- לקלוף את הקליפה ולחתוך את תפוחי האדמה לקוביות גסות.

להניח בתבנית, לזלף שמן זית ולפזר מעט מלח גס. להכניס לתנור בחום גבוה עד שהתפוחים שלנו מעט שחומים וקראנצ’ים.

להעביר את תפוחי האדמה החמים והמהממים שלנו לקערה ולהוסיף את הרוטב המהמם שלנו. חשוב לערבב בעדינות ולהגיש עם מעט טימין טרי.

שיהיה בתיאבון .

לימור עוזרי

food@colors

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

הצטרפו עכשיו
לקבלת המלצות והטבות ישירות למייל

מתעניינים בקשר ישיר וקבוע?... הצטרפו גם לאינסטגרם!

פוסטים אחרונים