מתכון לביבות טעימות, באדיבות השף גיל אבירם רשת סולתם
חומרים:
4 תפוחי אדמה בינוניים
1 בצל לבן
2 כפות פרמזן מגורדת/גרנה פדנה
1 ביצה
1 כף קמח
אופן הכנה:
מגרדים את תפוחי האדמה והבצל על הפומפייה הדקה ביותר, סוחטים היטב את הנוזלים דרך מגבת מטבח.
מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים ביצה וקמח.
מטגנים בקוביית חמאה וקצת שמן, 4-5 דקות מכל צד.
מגישים עם צזיקי או שמנת חמוצה
יאמי, המלצה של רות
לטיפים והמלצות לצרכנות נבונה לחצו להמלצות על מסעדות נוספות, שזכו כ "מסעדת השבוע" שלנו לחצו
הצטרפו אלי לפייסבוק, ועקבו גם באינסטגראם כי עשרות אלפי מנויים חברים ונהנים. כבר מעל 10 שנים.
להמלצות על מסעדות נוספות, שזכו כ "מסעדת השבוע" שלנו לחצו