מתכון לביבות השף

Telegram
Email
WhatsApp
Facebook
מתכון-לביבות-צילום-גיל-אבירם,

מתכון לביבות טעימות, באדיבות השף גיל אבירם רשת סולתם

חומרים:

4 תפוחי אדמה בינוניים

1 בצל לבן

2 כפות פרמזן מגורדת/גרנה פדנה

1 ביצה

1 כף קמח

 

אופן הכנה:

מגרדים את תפוחי האדמה והבצל על הפומפייה הדקה ביותר, סוחטים היטב את הנוזלים דרך מגבת מטבח.

מתבלים במלח ופלפל.

מוסיפים ביצה וקמח.

מטגנים בקוביית חמאה וקצת שמן, 4-5 דקות מכל צד.

מגישים עם צזיקי או שמנת חמוצה

יאמי, המלצה של רות

 

 

לטיפים והמלצות לצרכנות  נבונה לחצו  להמלצות על מסעדות נוספות, שזכו כ "מסעדת השבוע" שלנו לחצו 

הצטרפו אלי לפייסבוק, ועקבו גם באינסטגראם כי עשרות אלפי מנויים חברים ונהנים. כבר מעל 10 שנים.

להמלצות על מסעדות נוספות, שזכו כ "מסעדת השבוע" שלנו לחצו 

 

אוהבים את הכתבה? שתפו אותה עכשיו:

Facebook
Telegram
Email
WhatsApp

הצטרפו עכשיו
לקבלת המלצות והטבות ישירות למייל

מתעניינים בקשר ישיר וקבוע?…
הצטרפו גם לאינסטגרם!

עקבו אחרינו גם בערוץ היוטיוב שלנו:

Israel lifestyle news magazin 4u