מתכון לביבות השף

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp
מתכון-לביבות-צילום-גיל-אבירם,

מתכון לביבות טעימות, באדיבות השף גיל אבירם רשת סולתם

חומרים:

4 תפוחי אדמה בינוניים

1 בצל לבן

2 כפות פרמזן מגורדת/גרנה פדנה

1 ביצה

1 כף קמח

 

אופן הכנה:

מגרדים את תפוחי האדמה והבצל על הפומפייה הדקה ביותר, סוחטים היטב את הנוזלים דרך מגבת מטבח.

מתבלים במלח ופלפל.

מוסיפים ביצה וקמח.

מטגנים בקוביית חמאה וקצת שמן, 4-5 דקות מכל צד.

מגישים עם צזיקי או שמנת חמוצה

יאמי, המלצה של רות

 

 

לטיפים והמלצות לצרכנות  נבונה לחצו  להמלצות על מסעדות נוספות, שזכו כמסעדת השבועשלנו לחצו 

הצטרפו אלי לפייסבוק, ועקבו גם באינסטגראם כי עשרות אלפי מנויים חברים ונהנים. כבר מעל 10 שנים.

להמלצות על מסעדות נוספות, שזכו כמסעדת השבועשלנו לחצו 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

הצטרפו עכשיו
לקבלת המלצות והטבות ישירות למייל

מתעניינים בקשר ישיר וקבוע?... הצטרפו גם לאינסטגרם!

פוסטים אחרונים