מתכון לניוקי עם דג ברוטב פסטו וירקות בתנור, במינימום זמן הכנה ומקסימום תוצאה!
תבואות השיקו סדרת ניוקי חדשה אורגנית ומוכנה, ב4 טעמים שונים לבחירה, כך שכל מה שנותר לי להפעיל את החוש היצירתי ולשדרג מתכון ניוקי שאכלתי אצל גיסתי, כזה שהכינה אותו בעצמה, עם המון השקעה והרבה עבודה, כשאפשר בעצם לקצר את הזמן ולהשביח את הטעם של הדגים וניוקי מוכן בתנור, והכל יחד בתבנית אחת.
המשפחה התמוגגה, התבנית חוסלה וחסכתי לעצמי מעמסה: צלחת עם המנה העיקרית של הדג, הניוקי המוכן ותוספת הירקות כולם יחד נ בתבנית אחת.
מחממים את התנור על 220 מעלות.
המוצרים הנדרשים:
3 דגים ללא עצמות, מכל סוג שאתם אוהבים, פלפל אדום, כתריסר עגבניות שרי חצויים לשניים, וחבילת ניוקי אורגני של תבואות.
הירקות: שומר טרי ובצל פרוס או חבילת פטריות במקום השומר.
להכנת הרוטב:
2 כפות פסטו מוכן, אפשר קפוא מוכן.
5 שיני שום קצוצים,
חופן עלי אורגנו, ובזיליקום טריים וקצוצים,
חופן גבינת פרמז’ן מגורדת.
כף חרדל,
כף מיונז
מלח גס ופלפל
4 כפות שמן זית.
1/2 כוס מים
אופן ההכנה: מערבבים יחד את כל המצרכים בקערה, מכניסים לתוכה את חבילת הניוקי תבואות,
משמנים תבנית אפיה בשמן זית, מניחים את הדגים, והירקות,
שופכים לתוכה את הניקי עם הרוטב.
מכניסים לתנור למשך חצי שעה , בתיאבון.
המלצה של רות הכנת ניוקי תבואות ודג בתנור, הכנה מהירה ואורחים סופר מאושרים ומברכים.