מתכון: רביולי מטוגן על מצע פולנטה

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

 מתכון באדיבות  חברת “פסטה ריקו“, רביולי מטוגן על מצע פולטנה

מתכון מיוחד לרביולי מטוגן מצופה בגבינת פרמג’יאנו רג’יאנו, המוגש עם עלי תרד ופיסטוקים על מצע של פולנטה. השימוש במנה בפסטה טרייה מסוג רביולי תרד וריקוטה ופולנטה תירס משובח של “פסטה ריקו”. המנה טעימה להפליא, קלה להכנה ומתאימה לשילוב כארוחת חג חגיגית לכל המשפחה.

פסטה ריקו, מתכון רביולי מטוגן על מצע פולטנה, צילום נמרוד סונדרס, המלצה של רות
המלצה של רות פסטה ריקו, מתכון רביולי מטוגן על מצע פולנטה, צילום נמרוד סונדרס,

מצרכים (לכ- 2-3):

1 חבילה רביולי תרד וריקוטה של “פסטה ריקו, 1 מיכל פולנטה תירס של “פסטה ריקו” (200 גרם), 1 שקית (100 גרם) פתיתי גבינת פרמג’יאנו רג’יאנו (100 גרם), 100 גרם עלי תרד טריים, 100 גרם פיסטוקים קלופים

לטיגון: שמן זית/ חמניות  להגשה: שמן זית וצ’ילי גרוס

 אופן ההכנה:

  1. מברישים את הרביולי במעט מים ומצמידים אותם לפתיתי הגבינה.
  2. מטגנים את הרביולי בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד להזהבה.
  3. מחממים את הפולנטה במחבת עד לבעבוע עדין ומעבירים לצלחת הגשה שטוחה.
  4. מניחים על הפולנטה עלי תרד טריים ואת הרביולי, מזלפים מעל שמן זית ומפזרים מעט צ’ילי גרוס ופיסטוקים.

בתיאבון!

 

המלצה של רות.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

הצטרפו עכשיו
לקבלת המלצות והטבות ישירות למייל

מתעניינים בקשר ישיר וקבוע?... הצטרפו גם לאינסטגרם!

פוסטים אחרונים