מתגעגעים ליפן? אוהבים אוכל אסיאתי? עבורכם, מתכון למרק מיסו, יפני עשיר ומשודרג עם רבועי טופו טבעי ליב.
מרק פשוט וקל, 5 דקות הכנה, 5 דקות בישול, והטעם מרק מיסו יפני איכותי!
המצרכים:
*חבילת טופו בטעם טבעי של ליב(1 מתוך 2 באריזה)חתוכים לרבועים לפרטים לחץ
*2 כפות מיסו כהה, ממחית פולי סויה,
*3/4 כוס שבבי אצות יבשות
*6-4 פיטריות שיטאקי יבשים חתוכים.
*8-9 כוסות מים.
* כף ג'ינג'ר מגורד.
אופן ההכנה:
פותחים את אריזת הטופו וחותכים לריבועים את החבילה האחת מתוך מארז 2 חבילות של טופו טבעי ליב, מגרדים את הג'ינג'ר בצלוחית.
לסיר בינוני, על אש גבוה, מכניסים את המיסו, והמים עד להרתחה, לאחר מכן מוסיפים את הטופו טבעי ליב ושאר המצרכים לבישול איטי כ 5 -10 דקות.