אטריות אורז עם נתחי סלמון וירקות מוקפצים
המצרכים הנדרשים לכ-6-8 מנות:
1 חבילת מקלוני אורז רחבים, מים, מעט כורכום, מלח, 1/2 ק"ג פילה סלמון חתוך לקוביות קטנות, 2 כפות שמן, מלח, פלפל שחור גרוס
לירקות המוקפצים :
2 כפות שמן, 1 בצל גדול חתוך לרבעי טבעות, 4 שיני שום קצוצות, 2 קישואים פרוסים לפרוסות,1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות,1/2 פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות, 300 גרם ברוקולי קפוא מופשר, 4 כפות רוטב סויה מלח, פלפל 1 כף סילאן צ'ילי גרוס-לבחירה
אופן ההכנה:
-מרתיחים מים עם מלח ומעט כורכום, מסירים מהאש ומכניסים לתוכם את אטריות האורז. משהים במשך 15 דקות עד שהאטריות מתרככות, מוציאים ומסננים מהנוזלים.
-זורים על הדג מלח ופלפל, מחבבים מחבת עם שמן ומקפיצים את נתחי הדג במשך 2 דקות. מסירים מהאש ושומרים בצד.
-מחממים שמן בסיר רחב ושטוח ומטגנים קלות את הבצל והשום. מוסיפים את יתר הירקות ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך 3 דקות.
-מוסיפים לסיר את נתחי הסלמון ואטריות האורז ומערבבים.
-מתבלים בסויה, מלח, פלפל, סילאן וצ'ילי גרוס, מערבבים ומסירים מהאש.