שילוב בין ניגודים בהרמוניה מושלמת! מרק עגבניות מוקרם בסגנון אסיאתי, צלחת מרק היברידית ממרכיבים מובהקים של המטבח האיטלקי(עגבניות ושמנת)והמטבח היפני (קרם קוקוס)האהובים עלי לתוצאה מפתיעה במיוחד. מנה בצבע ורוד רומנטי, מרקם סמיך, עשיר ומשביע. קבלו מתכון מרק עגבניות מוקרם בטאץ' אסיאתי.
אהבה יוצרת חיבור גם כשנראה לנו ממש לא הגיוני, גילוי נאות זה נוצר במקרה ממטבח ריק ממצרכים לאחר החג הממושך ליצירה שגרפה מחמאות וחוסלה מיד.
המצרכים למתכון מרק מרק עגבניות מוקרם בסגנון אסיאתי:
6 עגבניות רכות, 1 גמבה אדומה, הקפואים של דורות – לקחת מהחבילה: 2תאי שיני שום, ו2 תאי בזילוקום, 1 תא כוסברה. שערות אורז,(איטריות דקות) של חב' תומר, כמות לפי העדפה אישית. 1 גביע שמנת חמוצה, 5 כפות חלב קוקוס, 50 גרם מוצרלה מגורדת, ו50 גרם פרמזן מגורד, מלח, פלפל שחור ופפריקה אדומה לפי הטעם, עלי טימין טרי, 2 כפות שמן זית.
אופן ההכנה: לרסק בבלנדר את העגבניות, גמבה, שמנת, שום, בזיליקום וכוסברה (דורות), להניח סיר על האש עם כף שמן זית, לשפוך מעליו את הרסק שנוצר, לאחר שרותח להוסיף את חלב הקוקוס, אטריות האורז לפי הצורך, להנמיך על אש קטנה, דקה לפני כיבויי להוסיף את הגבינות וכ 3 עלי טימין.
להגיש על צלחת חם כמרק חורפי אך אפשר לאכול את המרק קר כמו גספאצ'ו.
זמן הכנה: כ12 דקות
קל להכנה, מיוחד, בתיאבון!!!