מתכון: קציצות סלמון בציפוי פיסטוק חלבי וקרם סלק. הכי הכי הכי הכי טעים שאכלתי. המתכון הבלעדי של שף הבית מרשת השיווק יינות ביתן, צ'רלי פדידה, את כל המצרכים ניתן להשיג ברשת, אך גם קניית אוכל מוכן לאלו העסוקים מבניכם.
לקציצות הסלמון הרבה נענע, ציפוי פיסטוק טחון על קרם סלק אדום בשלל צבעים וטעמים מעוררי חושים, שווה כל מאמץ! ההמלצה שלי למנת יוניק שתגרוף את כל המחמאות מהסועדים!
מצרכים עבור כ 4 קציצות
200 גרם סלמון טרי ללא עור ואדרות קצוץ דק או טחון
1 כף בצל סגול קצוץ דק
1 כף עירית קצוצה
2 כפות פירורי לחם יפני
100 גרם פיסטוקים טחונים
חצי ביצה טרופה
מלח ופלפל לפי הטעם
6 כפות שמן לטיגון
אופן הכנת הקציצות אל הקערה מוסיפים סלמון טחון , ביצה , עשבי תיבול , בצל , מלח , פלפל ומערבבים.
-מערבבים פיסטוקים ופירורי לחם בצלחת ומניחים בצד.
-יוצרים קציצות בעזרת כפות הידיים ומניחים על גבי צלחת כאשר יש פיסטוקים ופירורי לחם בתוכה , מהדקים את הפיסטוקים על גבי הקציצה ומניחים בצד
-מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הקציצות עד לצבע זהוב ויפה
מצרכים עבור קרם סלק
1 ראש סלק אדום מבושל וקלוף חתוך לקוביות,3 כפות חומץ,1 כף דבש,1 כף קרם טופו או גבינת טופו ( לא חייב )מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנת קרם סלק: מכניסים למעבד מזון סלק , דבש , סוכר , חומץ , טופו , מלח ,פלפל וטוחנים עד למרקם חלק
בתאבון!. תודה לרשת יינות ביתן ולשף הבית צ'רלי פדידה
למתכון סלט, שף הבית רשת יינות ביתן לחץ למתכון קציצות דגים שף הבית רשת יינות ביתן לחץ טבעוני למתכון קציצות סלק לחץ