אחד המאכלים שמככבים אצלי בשולחן מידי יום שישי, מתכון אישי שלי לעוף פיקנטי בסגנון הודי, אך מעודן לחיך הישראלי, (פחות מתובלן כמו שההודים רגילים בטח), אך טעים מאוד וקל להכנה, ההמלצה שלי לשבוע לנסות להכין את המתכון, וללקק את האצבעות!
המצרכים:
1/2 בקבוק רוטב טיקה של נפטון
כף תבלין הלד ברישופ של נפטון
כף תערובת קארי נפטון
כוס חלב קוקוס או חלב אורז/סויה
בצל גדול, (חתיכות שורש סלרי לא חובה)
ראש שום
2 תפוחי אדמה
עלי כוסברה ליפ הצורך
חתיכות עוף כ 4 כרעיים .
1/2 כף מלח.
אופן ההכנה.
מטגנים קלות את הבצל קצוץ בתוספת העוף והקרי בסיר רחב ולא עמוק במיוחד (הכי מתאים הסיר של הדגים)לאחר מכן שופכים את החלב קוקוס, התבלינים והעלים הקצוצים של הכוסברה, לאחר רתיחה מנמיכים ל40 דקות.
בתאבון!!! מחכה לתגובות המלצות והערות. שלכם רות ברונשטיין