מתכון ללחם בריא וטעים ללא גלוטן וקמח בעשר דקות השקעה.

Telegram
Email
WhatsApp
Facebook

מי לא אוהב לחם? אני מכורה ללחם הייתי יכולה לחיות רק מלחם, על הכל אני יכולה לוותר על לחם מבחינתי זו כמעט משימה בלתי אפשרית. לצערי הרב, לחם עושה לי כבד ונפיחות בבטן, וכמובן גורם להשמנה.  התחליף המושלם ללחם האהוב עליי, מצאתי בלחם ללא קמח, כן מסתבר שזה אפשרי. קל וטעים. דל קלוריות וממש בריא.

החמרים

שש כפות טחינה אחווה מרוכזת

שלוש ביצים

כף ממרח טחינה עם שוקולד אחווה /כף דבש

קמצוץ מלח

שתי כפות שיבולת שועל

3 כפות גרעיני חמניה.

3 כפות זרעי פשתן (לא חובה)

כפית אבקת אפיה

אופן ההכנה 

שמים את הכל בקערה. מערבבים היטב . משמנים ושופכים לתבנית פס.למשך כ40 דקות על חום של כ 180 מעלות

התוצאה – התמונה מדברת בעד עצמה!. הפתרון המושלם, לחולי אצליאק, לשומרי משקל, לאוהבי מתכונים קלים מהירים וטעימים במיוחד.

טעים

אוהבים את הכתבה? שתפו אותה עכשיו:

Facebook
Telegram
Email
WhatsApp

הצטרפו עכשיו
לקבלת המלצות והטבות ישירות למייל

מתעניינים בקשר ישיר וקבוע?…
הצטרפו גם לאינסטגרם!

עקבו אחרינו גם בערוץ היוטיוב שלנו:

Israel lifestyle news magazin 4u