יש מסעדות שמשאירות לנו זיכרונות של טעמים וריחות, ג'קו המוכר לי מהשוק התורכי של חיפה פתח סניף ברמת השרון אז יצאנו לאכול שם, נהננו והמקום כמו אז שוב זוכה לתשבוחות והמלצות מאיתנו.
אז מה הגישו לנו במסעדה?
כמיטב המסורת, תפריט עשיר לפתיחה מבחר ענק של סלטים טריים וטעמים בתוספת לחם, בין הסלטים: איקרה, דג מלוח, קציפת חציל עם גבינת פטה כבשים, כרובית בטחינה, מטבוחה ועוד..
התפריט כולל מגוון של מאכלי ים ומנות דגים מגוונות,
אני בחרתי מנת פירות ים, עם תמנון ודיונון מעולה ובן זוגי מולים ברוטב מעודן, וקינוחים תוצרת הבית. תפריט המסעדה מתאים גם לצמחונים וטבעונים שבינינו, וכמובן שמכיל מנות ילדים נדיבות.
המסעדה מעוצבת להפליא, בחלל פתוח עם מרפסת זכוכיות שקופות, וחללים פרטיים המופרדים בצמחיה.
בין המנות המיוחדות:
שרימפס בחרדל שמנת, מול מרינייה, מרק טום-יאם, קלמארי סגול מהפלאנצ'ה עם סלט, עשבים ושקדים. קרפצ'ו תמנון, מעורב פירות ים עם שרימפס, סרטנים ומולים בשום חמאה ויין לבן, ברבוניות, דגי ים טריים
ריזוטו פירות ים – אורז ארבוריו עם ירקות שורש ושלל פירות ים
מולים טריים עם פטריות ברוטב טום-יאם וחלב קוקוס.
בסבוסה – עוגת הסולת – שנאפית ב"ג'קו" כבר ארבעים שנה בסניפים השונים.
ניתן להזמין גם מנות עסקיות בין השעות 12:00 ועד 18:00.
אפי אללוף, בעלים: "אחרי הרבה שנים אנחנו שמחים שקיבלנו את ההחלטה לפתוח את מסעדת ג'קו החדשה ברמת השרון ולחזור לנוף הישראלי עם מטבח איכותי,המתבסס על 40 שנות ניסיון באירוח ובשירות, אהבה גדולה לים, לאוכל, לאווירה ולאלכוהול משובח, התכניות גדולות, וצפויות עוד הפתעות"
להזמנות:
אזור התעשייה רמת השרון, רחוב החרש 8 להזמנות: 03-566-1234
שעות פתיחה: החל מ 12:00 ועד הלקוח האחרון, כולל שישי שבת.