עוגיות הקרמל של "מן" במתכון מנצח, מוס קרמל מתוק-מלוח
באדיבות חברת "מן", יצרנית הופלים והעוגיות. מתכון מפנק למוס קרמל מתוק-מלוח.
מוס שמנת גבינה בשילוב עוגיות הקרמל החדשות של "מן", מתוק וטעים עם טוויסט מלוח. טעים וקל לביצוע.
מצרכים (לכ- 10 כוסות בינוניות):
2 חבילות שמנת מתוקה
1/2 גביע גבינת שמנת 30% שומן
1 חבילה אינסטנט פודינג ווניל
1/2 חבילת עוגיות מובחרות בטעם קרמל "מן" (300 גר' בחבילה)
50 גרם חמאה מומסת
1/2 כפית מלח גס
1/2 כוס סירופ מייפל איכותי
אופן ההכנה:
- במעבד מזון מפוררים את עוגיות הקרמל עד לקבלת פירורים קטנים ואחידים.
- מחלקים לשניים, מחצית מכמות הפירורים מניחים בצד, ואת המחצית השנייה מפזרים על תבנית אפיה מרופדת. שופכים מעל את החמאה המומסת ואת המלח הגס ומערבבים היטב. אופים למשך כ- 10 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ומצננים.
- מקציפים את השמנת המתוקה, הגבינה והאינסטנט פודינג עד לקבלת מרקם יציב.
- להרכבת המנה: בכל כוס מניחים מעט פירורים מלוחים ומזלפים מעט סירופ מייפל ומעל ממלאים ממוס השמנת והגבינה.
- לסיום, מפזרים פירורים ומגישים לאחר שהקינוח התייצב לפחות שעתיים במקרר.
צילום וסטיילינג: יולה זובריצקי
עוגיות הקרמל של מן פריכות, טעימות ומתוקות, מצוינות כחטיף לצד הקפה וכבסיס או תוספת מופלאה לעוגות.
טיפ חשוב! בחרו בכוסות שקופות ונאות בכדי לראות את היופי.
*המתכון הופק בשיתוף אתי בטיטו – מתכונאית, בלוגרית, בעלת הטור "הרשימות של אתי". ניסיתי והכנתי בהתאם להוראותיה יצא מעדן, מומלץ!!!