מצרכים:
לרוטב:
כוס אורז בסמטי מלא או כוס גריסי פנינה שהושרו ללילה
1.5 כוסות מים וחצי כפית מלח הימליה
2 כפות שמן קוקוס
חצי חבילת פטרוזיליה קצוצה
חצי חבילת כוסברה קצוצה
3 בצלים גדולים קצוצים
כפית קארי אורגני או כמון
חצי כפית כורכום
כוס נבטוטים של עדשים או כוס עדשים מבושלות
אופן ההכנה:
מרתיחים את המים עם המלח, מוסיפים את האורז\ גריסי הפנינה ומבשלים 20 דקות
מחממים 2 כפות שמן קוקוס עם כל התבלינים ומטגנים כ- 2 דקות.
מוסיפים את הבצל ומטגנים, תוך כדי ערבוב כ-10 דקות.
מוסיפים נבטוטים\עדשים ומערבבים עוד 5-10 דקות.
מוסיפים את העלים הקצוצים, מערבבים במשך 5 דקות ומכבים את האש.
מערבבים את התערובת עם האורז \ גריסי הפנינה המבושלים.
המתכון באדיבות: רומי חוכמה נטורופתית, ארידיולוגית ומאמנת לאורח חיים בריא. רומי חוכמה עורכת סדנה של 3 שעות בה לומדים כיצד לבשל אוכל בריא ובו זמנית לשמור על הבריאות בדגש על פשטות ויעילות בניהול הזמן. למידע והצטרפות לסדנאות אוכל צמחוני וטבעוני הכנסו http://www.hochma.co.il/?page_id=1376
בתאבון!