מתכון לביבות תפוחי אדמה ובטטה – ללא גלוטן

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp
לביבות תפוחי אדמה ובטטה ללא גלוטן

החורף כבר כאן, חנוכה בעוד קצת יותר משבוע- זה הזמן להכין לביבות טעימות ובריאות, ללא גלוטן! מעולה לשומרי משקל. המתכון לכ-20 לביבות (ניתן להכפיל כמויות). כמובן שהשתמשנו במוצרי" בר אל" האיכותיים לנמנעי גלוטן ותוספים. 

מצרכים:

  • כחצי קילו תפוחי אדמה ובטטות מגורדים (לפי היחס הרצוי)
  • 1 ביצה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • כפית אבקת מרק עוף (לא חובה)
  •  3-4 כפות (45-60 גרם) קמח בר-אל רב תכליתי ללא גלוטן
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

  1. קולפים את תפוחי האדמה והבטטה וסוחטים אותם בעזרת הידיים
  2. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם
  3. מוסיפים את הביצה ומערבבים.
  4. מוסיפים את הקמח עד קבלת תערובת אחידה יחסית.
  5. יוצרים כדורים שטוחים ומטגנים בשמן זית חם על מחבת.

מניחים על צלוחית יפה ומגישים.

נ.ב. דואגים להרחיק ילדים חברים ובני משפחה בזמן הטיגון, אצלי בבית בכל סיבוב הנחת לביבות על המגש נעלמו כמחצית מהכמות בידי "טועמים" עוד לפני ההגשה. בתאבון!!!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

הצטרפו עכשיו
לקבלת המלצות והטבות ישירות למייל

מתעניינים בקשר ישיר וקבוע?... הצטרפו גם לאינסטגרם!

פוסטים אחרונים