גן החיות התנ"כי – מתי ביקרתם בפעם האחרונה?

Telegram
Email
WhatsApp
Facebook

חובה לקחת את הילדים והמשפחה לגן החיות בירושלים. גן החיות התנ"כי משתרע על שטח של 250 דונם. הגן ירוק נקי ומטופח מאוד אשר כולל שטחים ירוקים רבים, אגם ומפלים. בגן החיות מוצגים בעלי החיים בתצוגות נרחבות, המדמות את בית הגידול הטבעי של בעלי החיים, ללא בטון וסורגים. הגן מוקף בגבעות ירוקות ולכן הנופים הנגלים ממנו ייחודיים מאוד.

ברחבי הגן נוסעת רכבת המסייעת על התנועה בעליות הרבות שבגן (אינה פעילה בשבתות ובחגים), אך יש לזכור שמהרכבת לא רואים טוב את בעלי החיים ויש לנסות ולטייל בגן ברגל.

זאבים. צילום: שוהם איילי
זאבים. צילום: שוהם איילי

מה כדאי לראות בגן?

תצוגת הטיגריסים והפילים, מתחם האקווריומים הגדול – "סיפורה של טיפה", צפריית הלורים הגדולה – בה ניתן לקנות נקטר ולהאכיל את תוכי הלורי, "ארץ הלמורים", ביתן חיות קטנות, תצוגת "העולם התחתון", תצוגת תנינים מרשימה ועוד ועוד.

מומלץ לטייל קודם במפלס התחתון, מסביב לאגם, ואח"כ לקחת את הרכבת אל המפלס העליון. ניתן לרדת מהרכבת במרכז המבקרים תיבת-נח, ומשם להמשיך (בירידה) ברגל, לחצר האפריקאית ולארץ חיות התנ"ך.

הרכבת יכולה לאסוף נוסעים נוספים במרכז המבקרים תיבת נח ומול תצוגת הפילים.

להתראות בגן החיות!

אוהבים את הכתבה? שתפו אותה עכשיו:

Facebook
Telegram
Email
WhatsApp

הצטרפו עכשיו
לקבלת המלצות והטבות ישירות למייל

מתעניינים בקשר ישיר וקבוע?…
הצטרפו גם לאינסטגרם!

עקבו אחרינו גם בערוץ היוטיוב שלנו:

Israel lifestyle news magazin 4u