מאפינס שוקולד צ’יפס ללא גלוטן – מתכון

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

מאפינס שוקולד,מתכון מנצח ללא גלוטן, קל מאוד להכנה באדיבות סטפן לייק מחב’ שמרית

דרגת קושי: קל מאוד.

מרכיבים לבצק:

1 כוס קורנפלור ( 140 גרם)

1/2 כוס קמח תפו”א (70 גרם)

שמרית - מאפינס שוקולד צ'יפס ללא גלוטן. צילום: חיים אפריאט
שמרית - מאפינס שוקולד צ'יפס ללא גלוטן. צילום: חיים אפריאט

1/4 כוס סוכר חום (50 גרם)

1/2 שקית או 1/2 קוביית שמרים טריים “שמרית”

3 ביצים בגודל L

1 גביע יוגורט

100 גרם חמאה מומסת

1 כוס שוקולד צ’יפס

* ניתן להוסיף במקום שוקולד צ’יפס, צימוקים כהים, שבבי אגוזים, אוכמניות…

לקישוט:

פונדנט (לקניה בחנויות המתמחות) ניתן לצבוע הפונדנט עם מספר טיפות

צבע מאכל אדום לקבלת צבע ורוד-אדום..

מחממים הפונדנט במיקרוגל עד להתרככות ומוסיפים את הצבע. מערבבים עד לקבלת גוון אחיד.

אופן ההכנה:

בקערת המיקסר מערבבים את כל החומרים היבשים.

בקערה נוספת מקציפים את החומרים “הרטובים” (ביצים, יוגורט וחמאה מומסת), מוסיפים לתערובת היבשה ומערבלים עם וו גיטרה עד לקבלת עיסה אחידה.

מוסיפים את השוקולד צ’יפס או תוספת אחרת, מערבבים ויוצקים בתבנית שקעים מרופדת במנג’טים עד 3/4 מגובה התבנית.

בתנור שחומם מראש ל C°180 אופים במשך כ- 20 דקות.

מחממים את הפונדנט ומוזגים על המאפינס.

באדיבות השף קונדיטור של “שמרית” סטפן לייק.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

הצטרפו עכשיו
לקבלת המלצות והטבות ישירות למייל

מתעניינים בקשר ישיר וקבוע?... הצטרפו גם לאינסטגרם!

פוסטים אחרונים