קרלסברג IBBL משיקה בישראל את SOMERSBY

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp
106ilצרכנות
106ilצרכנות
106ilצרכנות

קטגוריה חדשה בשוק המשקאות בישראל! קרלסברג IBBL  משווקת סיידר תפוחים אלכוהולי תחת המותג הבינלאומי SOMERSBY.  ללא גלוטן וללא חומרים משמרים. Somersby Apple CiderSS ,  טעמתי את המשקה, אהבתי את טעם הפרי המתקתק, האלכוהול המעודן והמרענן, כדאי שתכירו! 

קטגוריה חדשה בשוק המשקאות בישראל: סיידר תפוחים אלכוהולי מרענן המכיל 4.5% אלכוהול. מבוסס על תערובת ייחודית של זני תפוחים עסיסיים הנסחטים בקפידה ועוברים תהליך התססה אשר הופך את מיץ התפוחים לאלכוהולי באופן טבעי. סיידר "SOMERSBY",  משקה פירותי טעים מרענן כמעט ולא מרגישים אלכוהול אבל תופסים ראש…..

סיידר "SOMERSBY" פותח ומיוצר על ידי חברת קרלסברג העולמית ומשווק כיום ב- 43 מדינות ברחבי העולם. "SOMERSBY" נחשב למותג הצומח ביותר בשנתיים האחרונות מבין עשרת מותגי הסיידר המובילים בעולם ואף זכה בהוקרה בינלאומית כאשר זכה בפרס "נילסן" היוקרתי להשקת השנה ב- 2009.

סוד ההצלחה של סיידר "SOMERSBY" בעולם הוא בחידושו לעומת הסיידרים המסורתיים האנגליים, אשר ברובם יבשים. "SOMERSBY" פותח במיוחד כסיידר אלכוהולי מתקתק קליל ומרענן ולכן הוא מתאים במיוחד לאקלים ולחך הישראלי.

סיידר "SOMERSBY" הוא הבחירה הטעימה והטבעית ללוות ארוחת בראנץ' או צהריים, לישיבה בבית קפה בשעות אחר הצהריים, לשקיעה מושלמת בחוף הים ולכל רגע שמתחשק לכם משקה אלכוהולי קליל ומרענן.

החל מ- 8 ₪ לבקבוק של 330 מ"ל.

ניתן להשיג בבתי הקפה, מסעדות וברים ברחבי הארץ, בחנויות אלכוהול מתמחות וברשתות שיווק נבחרות. 

לסיום רוצים לדעת מה זה סיידר?

סיידר (או בשמו העברי – שיכר תפוחים) הוא משקה אלכוהולי המיוצר על ידי קטיף קפדני וסחיטה עדינה של תערובת זני תפוחים (מתוקים, מרירים וחמוצים – לאיזון טעמים מושלם).התפוחים נשטפים ונחתכים ולאחר סחיטה עדינה, תירוש הפרי עובר תהליך של התססה בטמפרטורות קרות במהלכו הסוכר שבפרי הופך לאלכוהול בצורה טבעית.

אודות קרלסברג יצרנית הבירה:  מבשלת קרלסברג נוסדה ב 1847- על ידי ג'יי.סי ג'יקובסן, על גבעה בקרבת קופנהאגן, דנמרק. השאיפה של ג'יקובסן, לאיכות ללא פשרות, הצמיחו תגליות חשובות בתעשיית הבירה ובמדע בכלל. וכך בשנת 1883 הצליחו במעבדות קרלסברג, בשיתוף עם לואי פסטר ואמיל הנסן, לבודד את השמרים האחראיים לתסיסת הבירה. גילוי השמרים הטהורים ה- Carlsbergensis yeast, שינו לעד את עולם הבירה בכך שהבטיחו שליטה מלאה על תהליך בישול הבירה ויצור בירה איכותית בכל פעם חדש. צוות קרלסברג חלק את התגלית המשמעותי עם יצרניות הבירה האחרות העולם, ומאז ועד היום יש מעט קרלסברג כמעט בכל בירת לאגר בעולם. קרלסברג, הנמכרת ביותר מ-140 מדינות בעולם, מצטיינת באיזון מושלם של טעם חלק, מרירות עדינה, בהירות וצלילות, והיא קלה לשתייה ובעלת ארומה נעימה ופרחונית.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

הצטרפו עכשיו
לקבלת המלצות והטבות ישירות למייל

מתעניינים בקשר ישיר וקבוע?... הצטרפו גם לאינסטגרם!

פוסטים אחרונים