סלט טעים ובריא קל להכנה של השף צ'רלי פדידה

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

המתכונים הכי קלים לפעמים הם המתכונים הכי טעימים שיש. בסדנא קצרה של שף הבית צ'רלי פדידה המנצח על תפריט האוכל המוכן של יינות ביתן ברחובות, למדתי להכין סלט כל כך פשוט וכל כך טעים שכדאי שתכינו, מתאים גם לצמחונים, טבעונים, טעים ובריא במיוחד!

 בצילום: רות ברונשטיין והשף צ'רלי פדידה 106il מתכון בלייף סטייל
בצילום: רות ברונשטיין והשף צ'רלי פדידה 106il מתכונים 

סלק אדום תפוחי עץ גרנד עם שקדים קלויים , דבש תמרים וחומץ תפוחים מצרכים ל – 4 סועדים

לסלט:

1 סלק אדום בינוני

2 תפוחי עץ גרנד

2 גבעולי סלרי אמריקאי

1/4 כוס שקדים פרוסים

לרוטב:

5 כפות חומץ תפוחים

2 כפיות דבש תמרים או דבש דבורים

3 כפות שמן חמניות

מעט מלח ופלפל גרוס

אופן הכנה

קולים את השקדים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 7 דקות.

קולפים את הסלק וחותכים אותו רצועות דקיקות.

קולפים את תפוחי העץ וחותכים אותם לרצועות דקות.

קוצצים דק את גבעולי הסלרי, עם החלק הירוק.

מערבבים את חומרי הסלט יחדיו בקערה, מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב.

מניחים במרכז הצלחת ומגישים. בתיאבון!

* תודה לרשת השיווק יינות ביתן ולשף צ'רלי פדידה

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

הצטרפו עכשיו
לקבלת המלצות והטבות ישירות למייל

מתעניינים בקשר ישיר וקבוע?... הצטרפו גם לאינסטגרם!

פוסטים אחרונים