המטבח השוויצרי מתארח גם הוא בבית יהודי בפסח עם מתכון כשר לפסח. לחג הפסח 106il מביאה לכם מתכון למוס שוקולד מהמטבח השוויצרי באדיבות מותג השוקולד השוויצרי "לינדט" מתכון קל להכנה של מוס שוקולד איכותי במרקם קליל ואוורירי, שקשה לעמוד מכיל שוקולד לבן עם שבבי קקאו, קינוח נפלא ומרענן, מושלם לשולחן החג החגיגי של פסח.
המצרכים ל- 8-10 מנות :
100 גרם לינדט אקסלנס לבן וניל, קצוץ.
100 גרם לינדט אקסלנס %85 קקאו, קצוץ.
3 כפות תמצית רום מקורמיק.
2 כוסות שמנת מתוקה
4 ביצים
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד הלבן בקערה מעל סיר עם מים (בן מארי) ומוסיפים את הרום, מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים מעט מים חמים אם התערובת נדבקת לסיר.
בקערה נפרדת מקציפים את השמנת ומכניסים למקרר.
בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים.
מוסיפים את השוקולד הלבן לתוך הקערה עם החלבונים ומערבבים הכול ביחד.
לאחר מכן, מוסיפים את השמנת ואת השוקולד 85% קקאו הקצוץ.
מעבירים את התערובת לקערה או כוסות אישיות ומכסים בניילון נצמד.
מכניסים למקרר ל- 6 שעות או למשך לילה שלם.
חג שמח!