מתכון לעלי גפן ממולאים בבשר כבש

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

מרכיבים:

6 קילו בשר בקר

 3 קילו בשר כבש, 60% שומן.

זר נענע -העלים בלבד

 12 שיני שום

 גרידה משני לימונים לטחון הכול ביחד במטחנת בשר.

250 גרם צימוקים

 250 גרם צנוברים

 500 גרם אורז לבן עגול, לאדות במים חצי בישול.

300 גרם בצל לבן חצי אמנסה. בלי עוקץ.לאדות בחמאה.

אופן ההכנה:

 בפיילה לערבב הכול ולטבל בקינמון טחון, פלפל לבן מלח, אגוז מוסקט, פלפל אנגלי, הכול לפי הטעם.רוטב : שליש מים שליש לימון שליש שמן זית, חצי שקית דגש,400 גרם שום טרי כתוש, להרתיח ולבשל על אש נמוכה מאוד 4 שעות, כשהסיר מכוסה כולל דלי מים כמשקולת, לכבות את האש ולהוריד את המשקולת למשך הלילה.

המתכון באדיבות מסעדת אחוזת שולמית בראש פינה. בתאבון וחג שמח

106il אוכל מאת: רות ברונשטיין

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

הצטרפו עכשיו
לקבלת המלצות והטבות ישירות למייל

מתעניינים בקשר ישיר וקבוע?... הצטרפו גם לאינסטגרם!

פוסטים אחרונים