מתכון: אטריות אורז עם נתחי סלמון וירקות מוקפצים

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

אטריות אורז עם נתחי סלמון וירקות מוקפצים

המצרכים הנדרשים לכ-6-8 מנות:

1 חבילת מקלוני אורז רחבים, מים, מעט כורכום, מלח, 1/2 ק"ג פילה סלמון חתוך לקוביות קטנות, 2 כפות שמן, מלח, פלפל שחור גרוס

לירקות המוקפצים :

2 כפות שמן, 1 בצל גדול חתוך לרבעי טבעות, 4 שיני שום קצוצות, 2 קישואים פרוסים לפרוסות,1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות,1/2 פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות, 300 גרם ברוקולי קפוא מופשר, 4 כפות רוטב סויה מלח, פלפל 1 כף סילאן צ'ילי גרוס-לבחירה

אופן ההכנה:

-מרתיחים מים עם מלח ומעט כורכום, מסירים מהאש ומכניסים לתוכם את אטריות האורז. משהים במשך 15 דקות עד שהאטריות מתרככות, מוציאים ומסננים מהנוזלים.

-זורים על הדג מלח ופלפל, מחבבים מחבת עם שמן ומקפיצים את נתחי הדג במשך 2 דקות. מסירים מהאש ושומרים בצד.

-מחממים שמן בסיר רחב ושטוח ומטגנים קלות את הבצל והשום. מוסיפים את יתר הירקות ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך 3 דקות.

-מוסיפים לסיר את נתחי הסלמון ואטריות האורז ומערבבים.

-מתבלים בסויה, מלח, פלפל, סילאן  וצ'ילי גרוס, מערבבים ומסירים מהאש.

מתכון תמי פיליפ, באדיבות סולתם

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

הצטרפו עכשיו
לקבלת המלצות והטבות ישירות למייל

מתעניינים בקשר ישיר וקבוע?... הצטרפו גם לאינסטגרם!

פוסטים אחרונים