חורף חם מתחיל עם רביולי שמנת וערמונים

Telegram
Email
WhatsApp
Facebook

מתכון רביולי שמנת וערמונים ל -4 סועדים, קל מאוד וטעים מאוד!!

מצרכים:

חבילת רביולי 400 גרם

מיכל שמנת לבישול 15% (אפשר להחליף ב200 מ"ל קרם קוקוס)

25 גרם חמאה

3 שיני שום קצוצות

5 ענפי תימין

200 גרם ערמונים בוואקום מוכנים לאכילה של "אינובשאטן"

מלח ופלפל שחור

מעט פרמזן לקישוט המנה

אופן ההכנה:

מרתיחים את הרביולי במים לפי ההוראות על האריזה.

במקביל, מחממים את החמאה במחבת. קוצצים גס את הערמונים ומוסיפים למחבת עם התימין והשום הקצוץ. מוזגים את השמנת למחבת ומבשלים על אש בינונית כ3 דקות. את הרביולי המוכן מוסיפים לרוטב ומבשלים עוד דקה.

מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מגישים עם פרמזן מגורד מעל המנה.

ערמונים בואקום של אינובשאטן
ערמונים בואקום של אינובשאטן

אוהבים את הכתבה? שתפו אותה עכשיו:

Facebook
Telegram
Email
WhatsApp

הצטרפו עכשיו
לקבלת המלצות והטבות ישירות למייל

מתעניינים בקשר ישיר וקבוע?…
הצטרפו גם לאינסטגרם!

עקבו אחרינו גם בערוץ היוטיוב שלנו:

Israel lifestyle news magazin 4u