המתכונים הכי קלים לפעמים הם המתכונים הכי טעימים שיש. בסדנא קצרה של שף הבית צ'רלי פדידה המנצח על תפריט האוכל המוכן של יינות ביתן ברחובות, למדתי להכין סלט כל כך פשוט וכל כך טעים שכדאי שתכינו, מתאים גם לצמחונים, טבעונים, טעים ובריא במיוחד!
סלק אדום תפוחי עץ גרנד עם שקדים קלויים , דבש תמרים וחומץ תפוחים מצרכים ל – 4 סועדים
לסלט:
1 סלק אדום בינוני
2 תפוחי עץ גרנד
2 גבעולי סלרי אמריקאי
1/4 כוס שקדים פרוסים
לרוטב:
5 כפות חומץ תפוחים
2 כפיות דבש תמרים או דבש דבורים
3 כפות שמן חמניות
מעט מלח ופלפל גרוס
אופן הכנה
קולים את השקדים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 7 דקות.
קולפים את הסלק וחותכים אותו רצועות דקיקות.
קולפים את תפוחי העץ וחותכים אותם לרצועות דקות.
קוצצים דק את גבעולי הסלרי, עם החלק הירוק.
מערבבים את חומרי הסלט יחדיו בקערה, מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב.
מניחים במרכז הצלחת ומגישים. בתיאבון!
* תודה לרשת השיווק יינות ביתן ולשף צ'רלי פדידה