חלה חגיגית מקמח בריא יותר, ללא גלוטן

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

לכבוד תקופת החגים וראש השנה הקרב- קבלו מתכון לחלה ללא גלוטן

"קמח בר-אל" רב תכליתי ללא גלוטן של חברת "בר-אל" מתאים במיוחד לחולי צליאק, לרגישים לגלוטן, ולכל אחד שמבקש להפחית באכילת גלוטן.

הקמח הינו רב תכליתי, ומהווה פיתוח טכנולוגי אשר מאפשר להגיע בקלות לתוצאות נפלאות של כל המוצרים המכילים קמח כמו מאפים לחמים, פשטידות, עוגות, עוגיות ועוד.

כשר פרווה בהשגחת הרב לנדא. מחיר: כ-17 ₪ (ל- 500 גרם).

מתכון להכנת חלה חגיגית ללא גלוטן (מתכון ל-2 חלות)

מצרכים:

  • 1 ורבע כוסות מים חמימים, או חצי מים חצי חלב (300 גרם)
  • 1 ביצה
  • 3/4 כוס שמן (150 גרם, 180 מ"ל)
  • 1 כפית מלח (6 גרם)
  • 4 כפיות שמרים יבשים (20 גרם)
  • 2/3 כוס סוכר (140 גרם)
  • 1 שקית "קמח בר-אל" רב תכליתי (500 גרם)

לציפוי:

  • ביצה טרופה
  • שומשום

אופן ההכנה:

  • בקערת מיקסר שמים את הקמח בר-אל ובעזרת מטרפה מערבבים קלות. מוסיפים את השמרים והסוכר ומערבבים במהירות נמוכה באמצעות האביזר גיטרה (K). מוספים את המלח.
  • מוסיפים את הנוזלים (ביצה, מים ושמן) ומערבבים במהירות בינונית עד גבוהה לכ-5 דקות.
  • משמנים קערה ואת הידיים ומעבירים את הבצק הדביק לקערה המשומנת, יוצרים כדור ומשמנים אותו באמצעות הידיים. מכסים במגבת ומתפיחים עד להכפלת הנפח (כשעה)
  • משמנים את משטח העבודה ואת הידיים. מחלקים את הבצק ל2 חלות. וכל חלה ל-3 רצועות. קולעים צמה, מניחים על תבנית עם נייר אפייה, מכסים במגבת ומתפיחים שוב.
  • מברישים בביצה הטרופה, מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך 25-30 דקות.

פרטים ומתכונים נוספים באתר הבית: www.BarelLife.co.il

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

הצטרפו עכשיו
לקבלת המלצות והטבות ישירות למייל

מתעניינים בקשר ישיר וקבוע?... הצטרפו גם לאינסטגרם!

פוסטים אחרונים