תכשיטים קולנריים בשבילי הן מנות מניאטוריות צבעוניות, מעוצבות בידי אומן. סידור בקומפוזיציה הרמונית של טעמים, וצבעים היוצרים יצירת גורמה אסתטית, חגיגה קולינרית יוקרתית בניחוח צרפתי. כאלו הן המנות בקייטרינג של מירי זורגר, שפית -קונדיטורית מומחית ליצירת מנות מיניאטוריות המתאימות לסגנון אירוח מרשים.
השתתפתי בסדנת בוטיק של מירי זורגר הנחשבת לאחת המובילות בארץ בתחומה בסדנא למדה מירי כיצד להכין את אותן מנות נפלאות וכיצד ניתן לרענן את התפריט האהוב עלינו באמצעות ההגשה המרשימה המעוררת את ההשראה, התשוקה לאוכל, וכמובן את הרצון לארח וליהנות מכל תהליך ההכנה . מירי זורגר מקפידה בסדנא להעניק טיפים ואמצעים קלים, כדי להכין מנות מעניינות ולא מסובכות המתאימות לכל סוגי האירוח, החל ממנת הפתיחה והסלטים דרך המנה העיקרית עם התוספות, וכלה בקינוח, שהותיר אותנו האורחים בטעם נפלא של עוד…
בסדנאות הבוטיק לומדים להכין ולהגיש תכשיטים קולינאריים – מנות מיניאטוריות מכל סוגי המזון. סדנאות הבוטיק בהנחיית מירי זורגר מיועדות לאנשים פרטיים, לקבוצות קטנות וארגונים עסקיים: סדנאות בריאות, סדנת פטיפורים, סדנאות חגים, סדנאות קונדיטוריה וקונדיטוריה למתקדמים. הסדנאות מיועדות רק ל 15-20 משתתפים.
מירי זורגר שפית, קונדיטורית ויועצת קולינרית עוסקת בבישול ובאפייה מקצועית מאז שנת 1999. את צעדיה הראשונים בתחום הקונדיטוריה עשתה מירי אצל השף הקונדיטור חררדו קוללאו. ממנו רכשה את רזי המקצוע, את הדיוק ושימת הלב לפרטים הקטנים. במהלך השנים התמקצעה מירי בלימודים בעשרות קורסים וסדנאות בתחום בישול הגורמה והמתוקים – אהבתה הגדולה.
קייטרינג הבוטיק 'מירי זורגר' משרת אירועים עסקיים, שמחות משפחתיות, קוקטלים הרמת כוסיות של בני העשירון העליון. מירי זורגר מעניקה ייעוץ קולינרי לבעלי קייטרינג ואולמות ומעבירה סדנאות לשפים ולקונדיטורים.
להזמנת מנות גורמה יוקרתיות, בשילוב מופלא של עיצוב וטעם, מירי זורגר. לפרטים נוספים:
http://www.mirizorger.co.il/about.html