כמה פעמים רציתם להכין מאפה ונזכרתם ששכחתם להוציא מהמקפיא את הבצק כמה שעות מראש?
Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!חברת "תומר", המתמחה בשיווק מוצרי מזון, משווקת לראשונה בשוק הבצקים – בצק פילו מוכן להכנה ואפייה, המשווק בטמפרטורת החדר, ולא עוד במקפיא, כך שאין צורך לדאוג להפשירו מבעוד מועד.
הבצק עשוי מקמח ומים בלבד, ללא שמן, או מרגרינה, וללא כל חומרים משמרים.
לנוחות השימוש הבצק מוצע ב- 3 צורות, לפי המתכון שרוצים להכין – דפי בצק פילו לסיגרים, דפי בצק פילו לפאי, ודפי בצק פילו למילוי – המתאים למגוון מתכונים.
אופן ההכנה (כללי) – משתמשים בדפי הבצק לפי העובי הרצוי, משמנים בעדינות את הבצק במעט שמן או בחמאה, ממלאים במילוי שרוצים ומכניסים לתנור בחום של כ- 180 מעלות עד לקבלת גוון זהוב.
ניתן להכין מבצק הפילו מגוון מתכונים מלוחים ומתוקים, כגון – שטרודל תפוחי עץ, פאי גבינות, או בשר, או כל מילוי אחר, סיגרים במילוי בשר או ירקות, עוגיות שוקולד ועוד.
לנוחיותכם, הוספנו מתכנון להכנת בונבוניירת עלי פילו במילוי תפוחי עץ, אגסים ואגוזים מזוגגים
חומרים:
1 חבילה עלי פילו
4 תפוחי עץ מקולפים וחתוכים לקוביות
4 אגסים מקולפים וחתוכים לקוביות
200 גרם אגוזי מלך קלויים ושבורים
100 גרם צימוקים לבנים
100 גרם חמוציות חתוכות
כוס סוכר
כפית קינמון
אופן ההכנה:
הכנת מלית הפירות: מחממים במחבת 50 גרם מרגרינה או מחמאה, מוסיפים את הפירות החתוכים, החמוציות, צימוקים, אגוזים שבורים, סוכר וקינמון – עד שהכול מזהיב ומקררים.
מניחים 2 עלי פילו על משטח משומן. חותכים כל עלה פילו ל- 4-6 ריבועים.
בכל ריבוע שמים קומץ של המילוי וסוגרים את הקצוות של הריבוע למעלה ומהדקים (לצורה של תרמיל שום). מניחים את "הבונבוניירות" על נייר פרגמנט בתנור – כרבע שעה בחום של 150-160 מעלות. ניתן לפזר מעל אבקת סוכר ולהגיש עם גלידה או סירופ שאוהבים.
בתאבון!
**מחיר בצק פילו: 15 ₪ (למשקל של 400 – 330 גרם).
כשר פרווה – באישור הרבנות לישראל ובד"צ בית יוסף.
ניתן להשיג ברשתות השיווק השונות.





