מסעדת פופה PoUPeE בתפריט קיץ חדש

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

שף אורן אסידו עם תפריט קיץ חדש, במסעדת פופה PoUPeE

במהלך החודשיים האחרונים, כשהוא ספון בביתו, עבד שף אסידו ( זוכה משחקי השף עונה 3) על תפריט הקיץ החדש של מסעדת פופה שנפתחה זמן קצר לפני פרוץ הקורונה בישראל. אסידו לקח השראות מחומרי גלם מקומיים ואופייניים לעונת הקיץ , התפריט כולל שימוש רב בירקות טריים, דגים ופירות ים משובחים ופירות העונה. טעמים מרעננים ושילובים מפתיעים כמו סלטים המחברים זעתר, סומק ואבטיח או מנת טרטר דג עם אננס, ויניגרט ומלון יוצרים חוויה קולינרית מקומית מודרנית שעושה חשק לעוד.

PoUPeE, (פופה- בעברית בובה), היא מסעדה שמטרתה להעניק חווית בילוי המעוררת את כל חמשת החושים ושונה מכל מה שאתם מכירים מבילוי תל אביבי קיים. פופה מציעה חווית בילוי מתגלגלת צבעונית, מעוררת, ומכשפת, בה הולכים לאיבוד בזמן ובמרחב. המקום יופעל במתכונת של רסטו -קלאב: שילוב של הסעדה ברמה גבוהה עם חווית בילוי קלאברית שתחל בכל ערב החל מחצות, על כל המשתמע מכך, הן מבחינת הווליום, הן מבחינת התפתחות הערב למסיבה והן מבחינת סקלת הקהל הרב גונית שתגיע למקום. פופה תיקח אתכם למסע חוויתי של הדוניזם מושלם בערב בלתי נשכח.

פופה משתרעת על כחצי דונם של פנטזיות וחלומות. עם כניסה למסעדה, האורחים מוזמנים להתנתק ממחשבות קונבנציונליות, מדפוסי התנהגות שגרתיים, מהנייד שלכם ומכל מה שאתם מכירים, ולהתחבר מחדש אל עצמכם, אל החושים שלכם ואל אנשים חדשים. הכניסה אל המסעדה עוצבה בצורה פתלתלה, המדמה ‘מנהרת זמן’ המנתקת את העובר בה מהעולם החיצון. 170 מקומות ישיבה עוצבו בישיבה מעגלית, על מנת לייצר קשר עין בין הסועדים ואינטרקציה אנושית. החלל עצמו עוצב בהשראת זרם האמנות האבסטרקטית, המלווה כל אספקט במסעדה, כולל הצילחות האבסטרקטי של המנות.

מבחינה קולינרית מגדירים אסידו וסעדה את המטבח כזירת משחק בין המטבח הים תיכוני מודרני לצרפתי, בדגש על עונתיות ומנות אינטראקטיביות אשר מוגדרות על ידי אסידו כ”Social food for the people”.

בין המנות בתפריט הקיץ:

מתחילים –
• אוייסטר ג’ילארדו, טבסקו, ליים ושמן עשבים. 32 ₪.
• בריוש תימני, קרם שרי, חמאת קרמל מלוח ופלפל צפון אפריקאי. 39 ₪.
• קרפצ’ו חציל, טחינה גולמית, זרעי עגבניה, פיקואל, טימין ותות פקיסטני. 37 ₪.
• קולורבי, סלט משמש אוזבקי, בצל סגול וסלרי, טחינה ירוקה ושמן ארגן. 39 ₪.
• פאקוס, אבטיח, בצל סגול, קריספי זעתר, סומק וברינזה. 42 ₪.
• חסות, סלקים, אנדיב, זוקיני, ויניגרט אבטיח וג’ינג’ר. 52 ₪.
• שופלור, כרובית, גרגרי חומוס, רימונים, סלרי, שקדים, פיתה קראנץ’, עשבי תיבול ויוגורט. 56 ₪.
• סשימי דג נא, בצל סגול כבוש, צנוניות, דובדבנים, נקטרינות, לאבנה ופיסטוקים. 67 ₪.
• טרטר דג נא, ויניגרט פסיפלורה, אננס והבנרו, מלון, עשבי תיבול וקראמבל ג’ינג’ר. 62 ₪.
• ויטלו טונטו, איולי טונה, צלפים, אנשובי, פרמז’ן, בזיליקום וביצה רכה. 72 ₪.

עיקריות
• ירקות בגריל, ויניגרט צ’ילי, פריקי, טחינה חמה וגרידת עגבניות. 76 ₪.
• פסטה פוטוצ’יני, זוקיני, שעועית רחבה, אספרגוס, ארבקינה, ברינזה וזעתר. 84 ₪.
• ערימת פירות ים, חמאת עגבניות ופרנו, לאבנה וקראמבל טאסוס. 97 ₪.
• דג ים, בוקצו’יי מעושן, רוטב הוייסין ואגוזים. 114 ₪.
• דג ים, משוויה מרוקאית, יוגורט, פלפל חריף ועשבי תיבול. 121 ₪.
• ספייריבס טלה, גלייז בהרט, בטטות במלח וירוקים. 92 ₪.
• נתח משתנה, תפוח אדמה מדורה, בצל פחום, מח עצם וצ’ימינימי. 162 ₪.

משהו מתוק-
• קרם מלבי, דיסקיות קדאיף , סירופ שיבה, ורדים מסוכרים, שמן זית וסורבה תות. 32 ₪.
• טארט לימונענע, מרנג ואבקת נענע. 39 ₪.
• מילפיי שבאקייה, מוס מסקרפונה וראס אל חנות, פירות יער ורכז רימונים. 42 ₪.
• נמסיס שוקולד, חמאת פיסטוק, קציפת ריוויון וליקר אלדר פלאוור. 44 ₪.

החל משעה 23:30 תוכלו ליהנות מתפריט לילה שונה וצבעוני מותאם וקוקטיילים חדשניים ויינות אשר נבחרו בקפידה. אם חשבתם שחוויתם הכל – תחשבו שוב.

אסידו (27) המוגדר על ידי קולגות כ”ילד פלא ומי שמזכיר יותר מכל את רפי כהן בימיו הטובים”, פעל בשנתיים האחרונות בקבוצת מחניודה בירושלים. בתפקידו האחרון ניהל את המטבח של הדקל 3. לפני כן הוא עבד אצל מאיר אדוני בכתית, המזללה ולומינה.

שף יוני סעדה (41) בעל השורשים היהודיים, נולד בפריז והתחנך במטבח המקומי, הצרפתי-מסורתי. מחזיק כיום בפריז במסעדת Miniatures , מסעדת טאפאס בסגנון צרפתי; מיזם קולינרי של דוכן מזון מהיר איכותי בשם  “Bagnard”- שנבחר לפרויקט השנה על ידי Gault & Millau . מאז יוני 2017, הוא שף חברת התעופה הצרפתית XL איירווייס.

Poupeeיהודה הלוי 46 פינת אלנבי.  077-2302777 . ב-ש 19:00- לקוח אחרון

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

הצטרפו עכשיו
לקבלת המלצות והטבות ישירות למייל

מתעניינים בקשר ישיר וקבוע?... הצטרפו גם לאינסטגרם!

פוסטים אחרונים