לאכול לחם ולהרגיש בריאות

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp
106il אוכל לחם ללא גלוטן

לחם טעים וחדש על המדף! מעבר להיותו טעים עד מאוד, הוא בריא, ללא גלוטן ואף עשיר בערכים תזונתיים רבים- הכירו – לחם קל ללא גלוטן!

106il אוכל לחם ללא גלוטן
106il אוכל

חברת “בר-אל”, מהמובילות בישראל בשוק המוצרים ללא גלוטן, משיקה בימים אלה לחם קל ללא גלוטן וללא תוספת סוכר, עם גרעיני צ’יה. הלחם מתאים לחולי צליאק ולרגישים גלוטן, ולכל אחד שמבקש להפחית באכילת גלוטן, ובהיותו מופחת קלוריות (כ-155 קלוריות ל-100 גרם) הוא גם מתאים לדיאטה או לשמירה על המשקל.

גרעיני צ’יה – נחשב לאחד ממזונות העל (superfood) בעל ערכים תזונתיים רבים. גרעיני צ’יה עשירים בנוגדי חמצון, חומצות שומן מסוג אומגה 3, חלבון, סידן, סיבים תזונתיים ויטמינים ומינרלים רבים. כמו כן, בנוסף לכך שהלחם נטול גלוטן הוא גם ללא תוספת סוכר, מופחת קלוריות, ללא שומן טראנס, ללא כולסטרול, עשיר באומגה 3, וללא לקטוז וקזאין.

הלחם טעים עד מאוד, אוורירי ונימוח בפה, ויחד עם זאת מעט קריספי בזכות גרעיני הצ’יה המעשירים את מרקמו.

מחיר: 21-23  ₪ (משקל 500  גרם)

ניתן להשיג: רשת שופרסל (במתחמי green), עדן טבע מרקט, ניצת הדובדבן ובחנויות הטבע ברחבי הארץ.

לבריאות! מעכשיו אפשר לאכול לחם ולהרגיש נפלא בבטן. קל לעיכול וטעים לחך.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

הצטרפו עכשיו
לקבלת המלצות והטבות ישירות למייל

מתעניינים בקשר ישיר וקבוע?... הצטרפו גם לאינסטגרם!

פוסטים אחרונים