יצירה קולינרית משובחת – מסעדת Lima Nippo- מיפן ופרו שילוב סגנונות וטעמים.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

מסעדת לימה ניפו החדשנית, מתחדשת בתפריט קיץ יצירתי מעורר תיאבון!  קיבוץ גלויות, חיבור בין מטבח יפני פרואני וטאץ’ צרפתי אירופאי, באווירה ניו יורקית אינטימית, מתקבלות יצירות קולינריות חדשניות. מטעמים משובחים וססגוניים במיוחד מידי השף הבריטי המוכשר כריס גולדינג ומהבעלים הצרפתי יהודי יורם פרץ הנותן את הטון והפינאל. בר מסעדה מדהים, מקום של בילוי נעים ואוכל משובח!13412014_10154268992524308_6652092559787589209_o

מסעדת לימה ניפו בלב השוקק של שוק הפשפשים, בפינה שקטה ונעימה ממוקמת המסעדה שכבשה את המבקרים בקסמה המיוחד. עיצוב נקי בסגנון ניו יורקי עם אורות עמומים, בר ענק כיאה לחובבי אלכוהול בתוך המסעדה, שולחנות לישיבה בפנים וגם מחוץ במרפסת,  יצירות גרפיטי של האומן ארז טוביאנה מעטרים ומשלימים את סביבת הבילוי והעונג.

13415419_10154268992964308_4857790555877666399_o

לפתיחה ניהננו ממנות ראשונות ומגוונות, חגיגת טעמים ושילובים של דגה מהמטבח היפני לצד הירקות האופיינים לפרואני מדרום אמריקה השולטים במטבח כמו: תירס, תפוחי אדמה מטוגנים, ויוקה. למי שמתעניין בהשפעות קולינריות אזי Nikkei, מורשת קולינרית שצמחה ממפגש מהגרים יפנים שהגיעו לפרו החל מסוף המאה ה-19 תוך השפעות מהמטבח הפרואני. מהגרים שעצמו את הכלכלה, החקלאות, והפכו למיעוט אתני עצום בגודלו בפרו, המהגרים שילבו את הדגה עם התוצרת החקלאית המקומית ומכאן ההשפעה והמיזוג הקולינרי הערב לכל חיך, ססגוני במראה, מעורר תיאבון.13411755_10154268992794308_566452432721804013_o

בין המנות החדשות  במסעדה: טאקי פורל ים, ירקות צלויים, קינואה אדומה, אנדיב צלוי, סינטה יאקי ניקו ועוד.

בנוסף תפריט טעימות חדש של 7 מנות במחיר של 195 ₪ לסועד (מינימום זוג)  טוסטדות, סלסת לימה ניפו סביצ‘י מיקס דגים, היביסקוס, קולורבי ופיטאיה טרדיטו סלמון, מיסו מנגו חציל בטמפורה, ריבת צ‘ילי דג (משתנה על בסיס יומי), קינואה שחורה, פונזו מלפפון סינטה יאקי ניקו, סלט סלקים פיקנטי וקינוח.20160606_220043

lima Nippo הוקמה ע”י המסעדן יורם פרץ, יהודי עולה מצרפתי ושף בריטי כריס גולדינג, השניים מבטיחים תפריט מהמטבח ה-Nikkei, עם חומרי גלם מצוינים ובר מגוון שימקם את הארוחה היפנית-פרואנית שלכם בלב הסצינה התל אביבית.

פרץ וגולדינג, שניהם יוצאי רשת המסעדות Nobu שהחדירה לבירות הקולינריות ברחבי העולם את מטבח ה-Nikkei. גולדינג, 34, שף בריטי, זוכה פרס Tatler לשף הצעיר, שהגיע גם לשלב הסופי בתחרות השף הלאומי של בריטניה, ניהל את המטבח של מלון Ampersand הידוע בקנזינגטון, ולאחר קריירה ארוכה של סו-שף במסעדות מכוכבות מישלן באנגליה, בהן Mirabelle של השף מארקו וויט, Nahm  התאילנדית של דיוויד תומפסון, Zuma  היפנית וכמובן Nobu, שם העניין שלו בבישול אסיאתי, על טכניקות בישול מתוחכמות וחומרי גלם אקזוטיים, הגיע לשיאו. כף רגלו של גולדינג לא דרכה בתל אביב מעולם, ועם זאת, הוא הסכים מיד להרפתקה שהציע לו פרץ והגיע לישראל.

20160606_223008  13344772_10154268992349308_4218198208005819382_n

לימה ניפו, רבי תנחום 6, תל אביב-יפו, 03-5734404

שעות פעילות- יום ראשון סגור ימים ב’-ש’ פתוח החל מהשעה 19:00-00:00

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

הצטרפו עכשיו
לקבלת המלצות והטבות ישירות למייל

מתעניינים בקשר ישיר וקבוע?... הצטרפו גם לאינסטגרם!

פוסטים אחרונים