מתכון צלי כתף בקר

מהו הסוד למתכון צלי כתף בקר הכי קל, הכי מהיר, והכי טעים שיש? בשר איכותי !!

לא משנה מה תעשו, כמה תשקיעו, אם הבשר לא איכותי, שום דבר לא יעזור.

כמי שמחפשת חיים קלים אבל לא מתפשרת על איכות, הטיפ לכל חובבי האסדו בישראל,  בשר איכותי הוא מקצוענות, החל מבחירת הזנים המובחרים, תנאי גידול העגלים, תזונה מותאמת לכל זן, וטיפול הבשרים בקצביה

קבלו את המתכון לצי כתף בקר שכל אניני טעם דרום אמריקאים, ומקצוענים בתחום יתמוגגו ממנו והכל בזכות הבשר האיכותי של "חוות הבוקרים"

 

 

להכנת ציר הבקר:

הכניסו בסיר לחץ למשך 56 דקות.

חבילת צלי כתף בקר חוות הבוקרים,( כ2 קילו) פזרו עליו פלפל שחור, טגנו קלות בשמן זית, הוסיפו בצל, גזר, עלה סלרי, 2 עלי דפנה. עם כ 4 כוסות מיים, מלח לסיר.

סננו את המים לכלי נפרד, קררו והכניסו למקרר את הבשר בקר לכמה שעות עד לפני הארוחה, הניחו בתבנית וחתכו לפרוסות.

לרוטב פטריות בציר הבשר:

1 בצל מטוגן גדול קצוץ, להוסיף  חבילת פטריות טריות, כורכום, כמון, כף גרגרי חרדל, כפית שטוחה בהרט, וכוס מציר המרק.

שפכו מעל התבנית עם חתיכות הבשר, אפשר להכניס לתנור כדי לשמור על החום עד להגשה, לכ15 דקות בחום בינוני .

 

 

המותג מציע בשר טרי, איכותי ובריא

מותג חוות הבוקרים של  קבוצת 'תדמיר' – מותג בשר בקר טרי, איכותי ומקומי שלוקח את ענף הבשר קדימה ומציע איכות ומקצועיות לצרכן שמבין בבשר.

להשיג ברשתות השיווק המובילות ובאטליזים מובחרים

את השקת המותג בהיבט הקולינרי ילווה השף מאיר אדוני, באמצעות תכנים, כמו סרטונים, מתכונים ,סדנאות, טיפים ועוד.

 




כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *