מתכון לקוקטייל אבוקדו.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

רגע לפני שאני משתפת אתכם במתכון לקוקטייל מושלם עם אבוקדו, אנצל במה זו כדי לספר לכם שאני בעצמי, בכוחי הדל, עם משקל 42 ק”ג (מאז הוספתי כמעט פי 2) קטפתי אבוקדו, לתוך שקי בד. שלל פירות, בקטיף של חורפים -1985- 1986-1982-1983-1984 כל שק שקל לפחות 30 ק”ג של אבוקדו מזנים אטינגר והס, הידועים בטעמם העשיר. ( לסגולות האבוקדו לחצו)

כול השקים שנערמו מהעצים הושלכו בעדינות לתוך ארגזים ענקיים של מפעל האריזה והתפוקה הקיבוצית “גרנות.” אליו נשלחו כמויות האבוקדו הרבים, אבל לא לפני שחצי קיבוץ לקח אבוקדו לכל החברים. מאז עברו עשורים, מטע העצים הצטמצם בקיבוצינו, משקלי וכוחי עלה, והמפעל המבורך ממשיך להתקיים ועמו הזיכרונות לריח האדמה הרטובה, ולבית שממן לי את הטיול הנפלא לדרום אמריקה לאחר הצבא: מפעל גרנות. לחייכם, salut & amor & dinero – חברת “חקלאי גרנות,” משווקת מותג “אבוקדו גרנות.

לסגולות האבוקדו לחצו

קבלו מתכון מצויין, של מסעדת “אבוקדה,” המתמחה בהכנת אוכל ומנות המבוססות על פרי האבוקדו, מתכון למשקה ססגוני ומיוחד לאוהבים – קוקטייל ג’ין אבוקדו, קוקטייל אלכוהולי עדין ומיוחד בשילוב אבוקדו! הקוקטייל קל הכנה, מתאים לחגיגה זוגית ולערב נעים ורומנטי.

קוקטייל ג’ין אבוקדו  מצרכים (ל-2 מנות):

אבוקדו- טעים, בריא, מזין, לסגולות האבוקדו לחצו
אבוקדו- טעים, בריא, מזין, לסגולות האבוקדו לחצו

120 מ”ל ג’ין מסוג בומביי

50 מ”ל ליקר סנט ג’רמיין

60 מ”ל מיץ לימון סחוט

20 מ”ל מי סוכר

1/2 אבוקדו בשל מסוג “אבוקדו גרנות”

10 עלי בזיליקום

 

 

 

אופן ההכנה:

  1. לתוך שייקר מוזגים את הג’ין, הליקר, מיץ הלימון ומי הסוכר. מוסיפים את חצי האבוקדו ומערבבים במספר פולסים.
  2. קורעים את עלי הבזיליקום ומכניסים פנימה. מערבים פעם נוספת.
  3. מוזגים את המשקה לשתי כוסות מרטיני או כוסות גבוהות אחרות.

ניתן לקשט את קצה הכוסות עם קוביית אבוקדו שרופה קלות בברנר.

המלצה של רות, משקה אהבה לט”ו באב ולכל השנה! לסגולות האבוקדו לחצו

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

הצטרפו עכשיו
לקבלת המלצות והטבות ישירות למייל

מתעניינים בקשר ישיר וקבוע?... הצטרפו גם לאינסטגרם!

פוסטים אחרונים