מתכון: מלאווח בננה לוט, צילום: שניר סופגי גואטה/

מתכון למלאווח בננה לוטי

מלאווח בננה לוטי

מתכון קליל להכנה וטעים מאוד, כולם יתמוגגו עליו, וגש בגרסה מתוקה של קינוח נפלא עם ממרח שומשום וקוקוס, שמזכיר לי את ימי החופש מתיאלנד:

מלאווח בננה לוטי, זהירות מפני אורחים בלתי צפויים, רכשו בבית ליתר בטחון 2 צנצנות ממרח שומשום וקוקוס להכנה מהירה, ואורחים מזדמנים, הכנת המתכון מלאווח בננה לוטי מתאים ומצליח תמיד גם כשילדים מכינים, והתוצאה מושלמת!!!

מתכון חגיגי ומפנק לרגל יום המשפחה באדיבות אחווה והשף 

מצרכים (ל-4 מנות):

ממרח-שומשום-וקוקוס-אחוה

ממרח-שומשום-וקוקוס-אחוה

4 יחידות מלאווח, 2 כפות שמן, 4 בננות

לגנאש: 200 גרם שוקולד מריר 70%, 1 חבילת שמנת מתוקה 38%, 5 כפות חלב מרוכז

לקרמל: 4 כפות סוכר לבן, 3 כפות מים, 100 גרם חמאה, 1 כף רום

להגשה:

1/2 כוס שבבי קוקוס קלוי

1/2 כוס שומשום קלוי

4 כפות ממרח שומשום קוקוס של "אחוה"

  1. מתכון: מלאווח בננה לוט, צילום: שניר סופגי גואטה/

    מתכון: מלאווח בננה לוט, צילום: שניר סופגי גואטה

    אופן ההכנה:

    1. מכינים את הגנאש: בסיר קטן מניחים שוקולד מריר, שמנת מתוקה וחלב מרוכז ומחממים על להבה בינונית – נמוכה עד להמסה ואיחוד מוחלט.
    2. מכינים את הקרמל: שמים את הסוכר בסיר קטן ומוסיפים מים. מניחים על אש נמוכה עד להזהבה. כשהסוכר מתקרמל מוסיפים את הרום והחמאה.
    3. פורסים את הבננות לטבעות ומוסיפים לקרמל.
    4. מכינים את המלאווח: שמים מעט שמן על מחבת, מעליו מניחים את המלאווח למשך כשתי דקות מכל צד.
    5. מאחדים את הבננות ברוטב הקרמל עם גנאש השוקולד ומערבבים.
    6. להגשה: מסדרים כל מלאווח על צלחת, על כל אחד שמים רבע מכמות הבננות המקורמלות בגנאש השוקולד, מפזרים מעל חופן שבבי קוקוס ושומשום קלוי ומזלפים כף של ממרח שומשום וקוקוס.
      1.  

         

        המלצה של רות, צילום: יח"צ, התנסות מוצר חדש על המדף. למדור חדש על המדף לחצו
  


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *