צילום: יח"צ מאת 106il ישראל לייף סטייל מגזין

מתכון בריאות מעדן: קרפ במילוי טונה מסטארקיסט – מוצר השנה 2016 ועוד …

השבוע בדיוק הוכרז בחירות הצרכנים – המוצרים והשירותים החדשניים ביותר לשנת 2016 סדרת לה סנדביץ עם הטונה המשובחת ביניהם…

פרסי מוצר השנה מוענקים ב-36 מדינות ברחבי העולם ומוענקים גם בישראל כבר 11 שנה. הזוכים בפרסי החדשנות לשנה זו, כפי שנבחרו על ידי הקהל הישראלי במחקר הצרכנים המקיף מסוגו בישראל עם יותר מ-2,000 צרכנים משתתפים, במתכונת בחירה זהה למתכונת הנערכת בכל העולם. בטקס השנתי השתתפו 550 מנכ"לים, סמנכ"לי שיווק ומנהלי השיווק של היצרנים הגדולים בישראל ביחד עם מנכ"לים של הקמעונאים המובילים, אנשי אקדמיה ובכירי המשק והכלכלה, הוכרזו הזוכים בפרסי מוצר השנה. בשנה זו נשבר שיא ההגשות בישראל מכל רחבי העולם כולו ועם רשימה סופית של 75 זכיות בקטגוריות נפרדות ושונות, החל ממוצרי חלב, דרך מוצרי טיפוח ומוצרים לבית וכלה באפליקציות, שירותים ומוצרי חשמל. "פרסי מוצר השנה מהווים כיום את הפרס היוקרתי והנחשב ביותר בעולם בתחום החדשנות של מוצרים ושירותים כי מי שבוחר את הזוכים הם הצרכנים", אומרת אתי עמיעד, מנכ"ל פרסי מוצר השנה בישראל: "שלושת הפרמטרים לפיהם מוכתר מוצר השנה, הם חדשנות (25%), אטרקטיביות (25%) ושביעות רצון משימוש בפועל (50%).

סדרת לה סנדביץ'."סטארקיסט" הוביל עם ציונים מעולים במחקר:  76.9% אטרקטיביות, 74.1% חדשנות ו- 90.5% בשביעות הרצון(!!!).


 

להלן מתכון בריא וטעים עם המוצר הזוכה השף אושר אידלמן מוכיח שיצירתיות היא שם המשחק. השף יצר מתכון מפתיע ומלא בטעם וצבע. והכל, עם מרכיבים כשרים לפסח:

קרפ (כשר לפסח) במילוי טונה, אבוקדו ועגבניות מיובשות. מתכון לכ- 12 קרפים

מצרכים: לקרפ 

צילום: יח"צ מאת 106il ישראל לייף סטייל מגזין קולינריה

צילום: יח"צ מאת 106il ישראל לייף סטייל מגזין קולינריה

3 כוסות קמח תפוחי אדמה 

½ כפית שטוחה מלח דק

5 כפות שמן ניטרלי

1 כוס מים פושרים או חלב פושר

4 ביצים M

ספריי שמן לטיגון

למילוי:

קופסאות טונה סטארקיסט 5% עם לימון ופלפל – להסבה למתכון ללא חשש קטניות, ניתן להשתמש בטונה במים בהכשר מהודר לפסח

2 יח' אבוקדו בינוני ובשל

4 יח' עגבניות מיובשות

1 צרור עירית קצוצה

1 כף פרמזן מגורד

½ כפית פלפל שחור

½ כפית שטוחה מלח

½ כפית פפריקה מתוקה

אופן ההכנה : לקרפ:

מערבבים את כל מרכיבי הבלילה מלבד השמן בעזרת מטרפה, מוסיפים שמן בהדרגה תוך כדי ערבוב עד שהבלילה אחידה וחלקה. אם נותרו גושים, ניתן להעביר דרך מסננת דקה.

  1. מחממים מחבת על חום נמוך-בינוני במשך 2 דקות, מוסיפים מעט ספריי שמן, יוצקים שכבה עגולה ודקה בקוטר של 15-20 ס"מ. מנמיכים להבה.
  2. לאחר כדקה הופכים לצד השני (כאשר הבלילה מסמיכה ונפרדת בקלות מהמחבת) לחצי דקה נוספת. מעבירים לצלחת ומצננים.
  3. ממשיכים עם הכנת שאר הקרפים.

למלית:

  1. פותחים את קופסאות הטונה ומסננים כ-2 דקות מעל קערה עמוקה (מבלי ללחוץ!)
  2. מקלפים, מגלענים ומועכים את האבוקדו עם מזלג
  3. קוצצים דק את העירית.
  4. מערבבים יחד את כל חומרי המלית, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם

להגשה: מניחים כף גדושה מהמלית במרכז החלק התחתון של הקרפ, מקפלים את שני צידיו פנימה (על מלית הטונה), מקפלים את החלק התחתון (הקרוב אלינו) על המלית גם כן, וממשיכים לגלגל אל עבר הצד הרחוק מאיתנו.

המתכונים באדיבות "טונה סטארקיסט".

להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הפרטיות בכל רחבי הארץ.

לאתר החברה ולמתכונים נוספים: http://www.starkist.co.il/  

בתיאבון!

קרדיט צילום: סיון טל ציפורין

  , , ,


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *