הפסטיבל הקולניארי החורפי 2015 – “שף תאכל” חוזר בענק!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp
10888716_10153014364594308_5783094491287902929_n

פסטיבל “שף תאכל” מיזם קולינרי חברתי, חגיגת חורף חם עם מטעמים ממיטב השפים .בין  11-20 לינואר תבקרו במסעדות מובחרות בכל רחבי הארץ,  בחיסכון משמעותי .

פסטיבל “שף תאכל”,  פסטיבל המסעדות הגדול של ישראל,  מציע עיקרית וקינוח במחיר של 89 ₪ בלבד, ארוחה של לחגיגת מנות, טעמים, ריחות ותבשילים שיעמדו השנה בסימן הוקרה לאמהות של השפים, כי הרי מאחורי כל שף מצליח עומד/ת הורה , מהם למדו הצאצאים – השפים, את סוד הטעם הטוב, את הטריקים והסודות הקטנים,  עולמו של שף מתעצב כבוגר מהבית שגדל בו..

במשך עשרה ימי פסטיבל “שף תאכל” יציגו השפים והמסעדות מכל רחבי הארץ המשתתפות באירוע מנה אחת או שתיים בתפריטי הפסטיבל המוקדשים לאימא הפרטית של שף המסעדה. מנה ייחודית המבוססת על מתכונים ביתיים או נוצרה בהשפעתה של האם. השף גיא פרץ ממסעדת גספצ’ו, בן למשפחת שפים שעלתה לארץ מקזבלנקה יגיש  פסטייה מרוקאית – במלית נתחי

106ilפסטיבל השף מנה ראשונה
106ilפסטיבל השף מנה ראשונה

פרגיות, אגוזים, שקדים וצימוקים בניחוח הל, קינמון וג’ינג’ר על מצע ריבת עגבניות שרי. שף מריה פיסנץ מ BABA YAGA התל אביבית תפנק את אורחי הפסטיבל בגרסה שלה לוורניקי – כיסוני בצק הממולאים תפוחי אדמה ובצל מטוגן ומוגשים, כמו בבית, עם שמנת וחמאה והשף אלעד לוי ממסעדת SHINE & SHARP  יביא את הגרסה הטרנדית שלו לקובה הביתית בסגנון סורי שהוגשה בבית הוריו. “מנות המאמאז” של תפריטי פסטיבל “שף תאכל” יצטרפו למגוון המנות של הפסטיבל, המקפיד להציע  – בכל תפריט ותפריט – מבחר של מנות צמחוניות וטבעוניות והכול הכול במחיר של 89 ₪ בלבד לארוחה של מנה ראשונה, מנה עיקרית וכמובן – קינוח מפתה.

להלן  רשימת המסעדות המובחרות המשתתפות בפסטיבל “שף תאכל” הקרוב.

בגוש דן

תל אביב: אושי אושי, אתנחתא, באבא יאגה,בר גיורא, הבליצ’ס ההונגרי, הסינית האדומה,  קלימרה, ריבר, רג’ינה,  שיין אנד שארפ, SAKAI, BIN 281.  בגבעתיים: נאו סושי, קפה בן עמי. ברמת גן: הספסל.ריבר במגדלי בסר, ריבר בבורסה,  BLACK, בפתח תקווה: ריבר. קריית שדה התעופה: עד העצם.

106ilפסטיבל השף מנה ראשונה
106ilפסטיבל השף מנה ראשונה

בשרון

הרצליה: אתניקה, וויטהול, מנציני, עד העצם, קולומבוס, , בהוד השרון: דלי אסייתי, ימטויה, צ’ופצ’ופ.  ברעננה: אדיסון ספוט, ריבר, שולה. בצומת ירקונים: כיופים בסנטר, בקדימה: TAYA.  בנתניה: ג’קו.

בדרום

רשל”צ: אספרסו בר, הצדף, ריבר. בחולון: אצה. ריבר. בגדרה: צ’וראסקו, באשקלון: ויסטה. באשדוד: אלדין בשדרה, אצה. קפה G. ברחובות: ריבר. באשקלון: גספצ’ו. בצומת קסטינה: אצה. בערד: דיוויד ג’ונס. באר שבע: אצה.

בירושלים והסביבה: גבריאלה, לה בוקה. במודיעין: לבנטינו. בבית שמש: אצה.

106ilפסטיבל השף מנה ראשונה
106ilפסטיבל השף מנה עקרית

בצפון:

300 גר במושב בצת, קונפי בחיפה. אצה בבית שאן, אצה בנהריה, אצה ברמת ישי ואילו’ש ברמת צבי.

פסטיבל “שף תאכל” חורף 2015. 11 עד 20 לינואר 2015 בכל רחבי הארץ.

פרטים מלאים ותפריטי מסעדות באתר http://chef-tochal.walla.co.il/ ובטלפון : 077-5600978 (09:00-17:00)

פסטיבל המציין את השנה ה 19 לקיומו.  קרלסברג IBBL משיקה בישראל את הסיידר האכוהולי  SOMERSBY  מעניקה חסות לפסטיבל  לפרטים לחץ

בערב ההקשה לפסטיבל התארחנו במסעדת  SHINE & SHARP תל-אביב

הפתיחים שניסינו :

שף מור בק, מסעדת צ’ופ צ’ופ (הוד השרון)- כריכוני בשרים מעושנים:

צ’ופ אסאדו וחזה בקר מעושנים, עם מיונז שום, צ’ימצ’ורי ופייסט פלפלים חריפיםו צ’ופ מיקס אווז מתקתק ואנטריקוט מעושן, מוגש עם ווסאבי שום ובלסמי מרוכז

106ilפסטיבל השף מנה ראשונה
106ilפסטיבל השף מנה אחרונה

ראשונות:

שף אלעד לוי, מסעדת שיין אנד שארפ (תל אביב)- הקובה של סבתא

שף זיו רשף שמחוני, מסעדת הספסל (רמת גן)- סופלקי סייטן עם יוגורט עיזים

שף מוריס צור, מסעדת כיופים סנטר (ירקונים)- פטה כבד עם מולארד אווז ועירית

עיקריות:

שף אלעד לוי, מסעדת שיין אנד שארפ (תל אביב) – אנטריקוט על פירה או אורז

שף זיו רשף שמחוני, מסעדת הספסל (רמת גן) – בקר בבישול איטי, עם רוטב יין אדום ופירה כפרי

קינוח:

שף אבי מרון, מסעדת הבלינצ’ס ההונגרי (תל אביב) – בלינצ’ס הפתעה מתוקה

במהלך האירוע כמובן שנהנו מ  SOMERSBY סיידר תפוחים אלכוהולי קליל, אז כדאי שגם אתם תוכלו ליהנות בפסטיבל…

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

הצטרפו עכשיו
לקבלת המלצות והטבות ישירות למייל

מתעניינים בקשר ישיר וקבוע?... הצטרפו גם לאינסטגרם!

פוסטים אחרונים