מתכון : קציצות סלמון בציפוי פיסטוק חלבי וקרם סלק. הכי הכי הכי…טעים!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

מתכון: קציצות סלמון בציפוי פיסטוק חלבי וקרם סלק. הכי הכי הכי הכי טעים שאכלתי. המתכון הבלעדי של שף הבית מרשת השיווק יינות ביתן, צ’רלי פדידה, את כל המצרכים ניתן להשיג ברשת, אך גם קניית אוכל מוכן לאלו העסוקים מבניכם.

לקציצות הסלמון הרבה נענע, ציפוי פיסטוק טחון על קרם סלק אדום בשלל צבעים וטעמים מעוררי חושים, שווה כל מאמץ! ההמלצה שלי למנת יוניק שתגרוף את כל המחמאות מהסועדים! 

מצרכים עבור כ 4 קציצות

200 גרם  סלמון טרי ללא עור ואדרות  קצוץ דק או טחון

1  כף בצל סגול קצוץ דק

מתכון קציצות סלמון בציפוי פיסטוק חלבי וקרם סלק.
מתכון קציצות סלמון בציפוי פיסטוק חלבי וקרם סלק.צ’ארלי פדידה

1  כף עירית קצוצה

2 כפות פירורי לחם יפני

100 גרם  פיסטוקים טחונים

חצי ביצה טרופה

מלח ופלפל לפי הטעם

6 כפות שמן לטיגון

 

אופן הכנת הקציצות אל הקערה מוסיפים סלמון טחון , ביצה , עשבי תיבול , בצל , מלח , פלפל ומערבבים.

-מערבבים פיסטוקים ופירורי לחם בצלחת ומניחים בצד.

-יוצרים קציצות בעזרת כפות הידיים ומניחים על גבי צלחת כאשר יש פיסטוקים ופירורי לחם בתוכה , מהדקים את הפיסטוקים על גבי הקציצה ומניחים בצד

-מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הקציצות עד לצבע זהוב ויפה

חג שמח שנה טובה
חג שמח שנה טובה

מצרכים עבור קרם סלק

1 ראש סלק אדום מבושל וקלוף חתוך לקוביות,3 כפות חומץ,1 כף דבש,1 כף קרם טופו או גבינת טופו ( לא חייב )מלח ופלפל לפי הטעם

אופן הכנת קרם סלק: מכניסים למעבד מזון סלק , דבש , סוכר , חומץ , טופו , מלח ,פלפל וטוחנים עד למרקם חלק

בתאבון!. תודה לרשת יינות ביתן ולשף הבית צ’רלי פדידה 

למתכון סלט, שף הבית רשת יינות ביתן לחץ  למתכון קציצות דגים שף הבית רשת יינות ביתן לחץ       טבעוני למתכון קציצות סלק לחץ

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

הצטרפו עכשיו
לקבלת המלצות והטבות ישירות למייל

מתעניינים בקשר ישיר וקבוע?... הצטרפו גם לאינסטגרם!

פוסטים אחרונים