טעימות יין רשמים לקראת פסטיבל דרך היין – לאוהבי יין

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

לקראת פסטיבל היין , נסענו עיתונאים ובלוגרים חובבי יין, לטעימות בשלושה יקבים מובילים טעמנו התרשמנו ורשמנו, אוהבים יין? זו הזדמנות נפלאה לנופש שמח עם הרבה יין מאזור נפלא עם נוף של מרחבים ירוקים, מצב רוח ויין ..

יקב כישור

יינות שטעמנו:

KEREM  KISHOR WHITE 2013

אזור הגידול: כרם כישור שוכן על רכס הרי הגליל המערבי העליון בגובה 500 מטר מעל פני הים.  

הרכב זנים : 64% סוביניון בלאן, 36% ויונייה.

אלכוהול    12.5%

ריח: ארומות של פרי הדר עם ניחוחות עשבוניים , בעל חמיצות נעימה לחיך ואפיצות נמוכה.

ניתן להגיש לצד פלטת גבינות עיזים מיוחדות כגון ברי וקממבר

עדיף להגיש בטמפרטורה של 16 מעלות. מומלץ להגיש עם לוקוס ודניס שצרובים על הפלנצ’ה.

KEREM  KISHOR RED 2012

הרכב זנים:   קברנה סוביניון 60%, פטיט ורדו 25%, קברנה פרנק 15%

התיישנו בחביות עץ אלון

14% אלכוהול

רשמי טעימה: ארומה של פירות שחורים, דובדבן, פטל, אוכמניות לצד ניחוחות שוקולד וטבק. בעל גוף מלא ועפיצות נמוכה. נעים לחיך

מומלץ להגיש עם לזניה בשרית.

דלתון

מוסקטו

אלכוהול:  6%-6.5%

דלתון מוסקטו עשוי מענבי מוסקאט אלכסנדרוני..
בתהליך התסיסה נשמרת טמפרטורה נמוכה וישנה בקרה מתמדת של רמת הסוכר. עם הגעת הסוכר והאלכוהול לרמה הרצויה הופסקה התסיסה על-ידי קירור היין וסינון מיידי.

בעל רמת מתיקות גבוהה.

על הלשון מורגשת תסיסה עדינה, בעל ארומה מאפיינת של זן המוסקט, של אשכולית וורדים.

מומלץ לקחת לחוף הים ביום חם או לשתות בתור קינוח לארוחה דשנה

פומה בלאן

מעושן

המיוחד ביין לבן זה של דלתון הינו שהענבים התיישנו בחביות עץ אלון צרפתיות, שבהן התיישנו השמרים של תסיסת השרדונה. היין יושן בחביות עשרה חודשים. בעל ארומה של תפוחים ואגסים מלווים במאפיינים טרופיים. נעים לחיך ומאוזן מבחינת הרמוניית הטעמים והחמיצות. מומלץ מאוד לכל חיך!

מייסטר

יקב מייסטר קברנה סוביניון 2006 היין עשוי 90% ענבי קברנה סוביניון 10% שיראז. ליין 13.5% אלכוהול. הענבים מגיעים מכרמי יקב מייסטר בגבעת אורן ראש פינה. צבע היין סגול וגווניו אדומים. ארומות של פירות יער שחורים, פטל אוכמניות עם קורטוב של ריבת שזיף. הגוף בינוני- מלא, חמיצות מאוזנת וסיומת נעימה.  היין התיישן 12 חודש בחביות עץ אלון.

יקב מייסטר בלנד 2006 – היין עשוי 40% מרלו, 40% קריניאן, 20% שיראז. זהו אחד מהבלנדים היותר מעניינים שנתקלתי בהם בשנים האחרונות. הענבים מגיעים מכרמי יקב מייסטר בגבעת אורן ראש פינה. הצבע ארגמן סגול. זהו יין קליל וחביב. ארומות של פרי בשל מתוק וחמיצות גבוהה. הגוף בינוני, בעל עפיצות בינונית. 13.8% אלכוהול. 12 חודשי יישון בחביות עץ אלון.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

הצטרפו עכשיו
לקבלת המלצות והטבות ישירות למייל

מתעניינים בקשר ישיר וקבוע?... הצטרפו גם לאינסטגרם!

פוסטים אחרונים