לחם ברמן עם סיבי פרה ביוטי

קבוצת ברמן מציגה את הדבר הבא: לחם פרה- ביוטי הראשון בישראל

בוודאי כולכם מכירים את מוצרי המזון המכילים סיבים תזונתיים – הפרה-ביוטי, עכשיו החיידקים הטובים- סיבי הפרה-ביוטי נמצאים גם בלחם! לחם פרה ביוטי אקטיב-פרי פיתוח טכנולוגי חדשני של קבוצת הלחם ברמן.

לא תשארו עם רגשי אשם לאחר אכילת כמה פרוסות לחם, להיפך, חשוב לאכול לחם מ-100% קמח חיטה מלא בתוספת סיבים תזונתיים פרה- ביוטיים, אשר תורמים להתרבותם של "חיידקים טובים" בגוף. 

קבוצת מאפיות ברמן ה'ירושלמית' הוותיקה והמוכרת שנוסדה משנת 1875 מובילה בשנים האחרונות מהלכים מתקדמים בענף הלחם וכעת מציגה  פיתוח טכנולוגי חדשני ביותר בארץ בתחום:

לחם ברמן אקטיב: 100% קמח חיטה מלא, בעל תו "אפשרי בריא"  של משרד הבריאות  עם התוספת הייחודית של סיבים פרה- ביוטיים, המהווים מצע חיוני להתפתחות חיידקים טובים פרו- ביוטיים. מרכיבים אלו תורמים רבות לתהליך העיכול, לסיוע במניעת מחלות במעי הגס, להרגשה כללית טובה יותר כך שלחם ברמן אקטיב המתקדם ביותר על מדף הלחם בישראל לתזונה מאוזנת ופורצת דרך בתחום מבחינת הערכים וחמרי הגלם מכיל:

  •  קמח חיטה מלא
  •  כ- 3 גרם סיבים תזונתיים מסיסים (פרה ביוטיים) ב- 100 גרם מוצר (כ-3 פרוסות לחם). ע"פ מחקרים מדעיים צריכה של 3 גרם סיבים מהווה כ 30% מהכמות היומית הנדרשת לפעילות פרה-ביוטית.
  •  11.4 גרם סיבים תזונתיים ב-100 גרם מוצר, המהווים כ- 46% מהתצרוכת היומית המספקת לנשים וכ-30% מהתצרוכת היומית המספקת לגברים*.(מתוכם 3 ג' סיבים פרה-ביוטיים).
  • ללא תוספת סוכר.
  • ללא שומן טראנס.
  • תו תקן של משרד הבריאות  "אפשרי בריא" (לפחות 80% קמח מלא, מקס'  400 מ"ג נתרן ומקס'- 250 קלוריות ב 100 גרם מוצר).
  • תו תקן של האגודה הישראלית לסוכרת "תו אייל".

כדאי לדעת על תרומתם של הסיבים הפרה – ביוטיים

הסיבים התזונתיים במזון תורמים לפעילות תקינה של מערכת העיכול, מגבירים את תחושת השובע, מסייעים בשמירה על משקל תקין ומסייעים לאיזון רמות הסוכר והשומנים בדם. לסיבים הפרה ביוטיים יתרונות נוספים: מחקרים הוכיחו כי סיבים פרה-ביוטיים (לדוגמא, האינולין והאוליגופרוקטוז), שהינם סוג של סיבים תזונתיים, תורמים לצמיחתם של חיידקים טובים במערכת העיכול.  חיידקים טובים הנמצאים במערכת העיכול מקיימים מערכת גומלין עם גוף האדם (הגנום השני). לחיידקים הטובים אלו השפעה מרובה על התפקוד היומיומי של הגוף במצבי בריאות וחולי (כמו השמנה, סוכרת). לכן חשוב להגדיל את כמות אוכלוסיית החיידקים הטובים המועילים לבריאות,  ביחס לחיידקים מזיקים הנמצאים גם הם במערכת העיכול. סיבים פרה ביוטיים נמצאים באופן טבעי בארטישוק, בצל, כרישה בשיבולת שועל וכעת גם בלחם ברמן אקטיב.                                                                                                                                ייצור לחם הפרה יוטי של ברמן מיישם הלכה למעשה את המגמות העולמיות בתחום ייצור מוצרי מזון, תזונה מאוזנת ומשולבת. לא רק שיפור ערכים תזונתיים בגוף כגון הפחתת שומן, נתרן, קלוריות וכד', אלא גם הוספת רכיבים פונקציונאליים, המסייעים לתהליך עיכול תקין, הרגשה כללית טובה יותר ואף סיוע במניעת מחלות בטווח הארוך יותר. לדברי מנכ"ל הקבוצה "פיתוח "ברמן אקטיב" ארך למעלה משנתיים מתכתב עם חזית המחקר בנושא גוף האדם- תרומתם של חיידקים טובים לגוף האדם".

 קבוצת מאפיות ברמן בעלת ארבעה מותגי לחם שונים, רשת קונדיטוריות ומפעל לייצור פירורי לחם לחברות מזון שונות מותגי הקבוצה: ברמן, ודש, לחם הארץ, ליבו. ברמן אקטיב מצטרף למיוחדים של ברמן בעלי 'תו אפשרי בריא' בהמלצת משרד הבריאות.

מחיר מומלץ לצרכן  בין 13- 17 ₪.

כשרות – בד"צ העדה החרדית.

ניתן להשיג ברשתות השיווק והחנויות המובחרות.

106il צרכנות




כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *