פיצה לפסח. צילום: יפעת שגיא

פיצה כשרה לפסח

פיצה, המאכל האהוב על כולנו , עכשיו קבלו אותו גם בתפריט פסח.

באדיבות  מר מאיר רוזנברג, שף מלון רימונים גלי כנרת,

חומרים:

0.5– ליטר חלב

3 – ביצים

400 גרם-  קמח מצה

180 גרם – קמח תפ"א

10 גרם אבקת אפיה

מלח

50 גרם – מרגרינה מומסת

רוטב עגבניות

גבינה מגורדת

אופן הכנה:

1 – מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק טוב.

2 –נותנים לבצק "לנוח" כשעה.

3 – פותחים את הבצק, מורחים את הרוטב ומעל מפזרים גבינה מגורדת ( ניתן להוסיף פטריות, זיתים, בזילקום וכ"ו)

4 –אופים בחום של 180 מעלות עד לקבלת צבע זהוב.

שיהיה בתיאבון! חג שמח וכשר!

  , ,


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *