מתכון לעוף ברוטב צ'אטני.

מתכונים ברוטב צ'אטני

מתכונים ברוטב צ'אטני, בקלות ובמינימום מאמץ, מגוון מנות טעימות ומיוחדות, והכי חשוב קלות להכנה באדיבות "נפטון" עם סדרה של רטבי צ'אטני מקוריים.

צ'אטני רוטב מתובל ופיקנטי שמקורו בהודו, מכיל פירות ותבלינים ומיועד לתיבול, הגשה, הכנה והעשרה של מגוון מנות: בשר, עופות, דגים, תפוחי אדמה, אורז, קינואה, כמטבל ללחמים ולפיתות ועוד.

מתכון לכבדי עוף ופטריות שמפיניון בצ'אטני שזיף פיקנטי

מצרכים:

1/4 צנצנת רוטב צ'אטני שזיף פיקנטי של "נפטון"
500 גרם כבד עוף
3 – 4 בצלצלי שאלוט, קלופים
1/2 סלסלת פטריות שמפיניון
3 כפות שמן
1/3 כוס יין אדום יבש או חצי יבש
* להגשה: בצל ירוק, פרוס דק

אופן ההכנה:
• מחממים את השמן ומטגנים את הבצלצלים עד להשחמה.
• מוסיפים את היין האדום, מנמיכים את הלהבה ומצמצמים את הרוטב, לחצי הכמות.
• מוסיפים את הפטריות והכבד לטיגון קצר. מוסיפים את רוטב הצ'אטני שזיף פיקנטי, ומביאים לרתיחה. מכבים את האש, מוציאים את התכולה לכלי הגשה, מעטרים בבצל ירוק ומגישים מיד.

מתכון לעוף ברוטב צ'אטני.

מתכון לעוף ברוטב צ'אטני, הכי קל שיש, בטעם מנצח!

מצרכים:

עוף שלם,

3-4 כפות רוטב צ'אטני מנגו חריף

3 כפות סויה.

מלח פפריקה אדומה

1/2 כפית מסלה הודי

אופן ההכנה: להניח על תבנית פיירקס את העוף, למרוח ברוטב והתבלינים, להכניס לתנור לחום 200 מעלות כ90 דקות.

  ,


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *